Δρώμενο Κόμικ V – Η καταιγίδα

Η συζήτηση στο 'Αρχείο κεντρικών' ξεκίνησε από τον/την -Snorkel-, 9/9/14.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
 1. -Snorkel-

  -Snorkel- Global Team Leader Team Farmerama GR  Γεια χαραντάν αγρότες,


  Στο 5ο μέρος της σειράς κόμικ, τα ζώα της φάρμας συνεχίζουν την αναζήτησή τους για τα κατάλληλα ανταλλακτικά. Ωστόσο, αυτό δεν ισχύει για τον Σγουρομάλλη: Είναι απασχολημένος οργανώνοντας ένα πάρτι για τις 10 – 16 Σεπτεμβρίου. Το τελευταίο διάστημα, ο Σγουρομάλλης νιώθει λίγο «πεσμένος» ψυχολογικά, γι’ αυτό επισκεφθείτε τον στο πάρτι του για να του φτιάξετε το κέφι.


  Βοηθήστε τον να ξαναβρεί το χαμόγελό του, συλλέξτε πολλά βιβλία κόμικ, σωληνάρια με γλάσο και φροντίστε να φυτέψετε ένα τεράστιο ραβέντι και μπαλονένια λουλούδια. Στο πάρτι θα βρείτε και ένα ιδιαίτερο κέρασμα — μια ολόκληρη σειρά από διαφορετικά κεκάκια!


  [​IMG]


  Καλή διασκέδαση με το πιο πρόσφατο δρώμενο κόμικ!


  Η Ομάδα Farmerama
   
  Αρέσει σε MrDims, apotsa, christina.wolfgirl και 13 σε άλλους.
 2. -Snorkel-

  -Snorkel- Global Team Leader Team Farmerama GR

  Γεια χαραντάν αγρότες,

  Δυστυχώς έχει προκύψει κάποιο πρόβλημα με το 4ο βήμα της αποστολής.
  Θα πρέπει να παραδώσετε κεκάκια ακριβής αξίας 17500. Αυτό σημαίνει οτι για παραδειγμα αν σας λείπει κεκάκι αξίας 25 και έχετε μόνο μεγαλύτερης αξίας, δεν μπορείτε να ολοκληρώσετε το βήμα αυτό.
  Σε αυτή την περίπτωση μπορείτε να απευθυνθείτε στη υποστήριξη ωστε να σας ανταλλάξει το κεκάκι σας σε μικρότερα ίσης αξίας.
  Η ομάδα μας θα δώσει μια προσωρινή λύση τα επόμενα λεπτά, ωστε να μπορέσετε να παραδώσετε κεκάκια μεγαλύτερης αξίας από την υπολειπόμενη ζητούμενη ποσότητα, θα ολοκληρώσετε κανονικά το βήμα αλλά η παραπάνω αξία θα χαθεί.

  Λυπούμαστε για την ταλαιπωρία και σας ευχόμαστε καλή συνέχεια.


  Η ομάδα του FARMERAMA
   
  Αρέσει στους MrDims και rayxxx.
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.