Δρώμενο "Γιορτή Σεπτεμβρίου"

Η συζήτηση στο 'Τεχνικά προβλήματα' ξεκίνησε από τον/την 66romanou, 19/9/19.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. 66romanou

66romanou Ανερχόμενος

Γεια σας !
    Ξεκίνησα προ ολίγου να παίζω.
    Έχω παίξει έξι παιχνίδια, όπως λέει η στήλη της φασολιάς, αλλά στους συνδυασμούς βλέπω 4. Δεν είμαι βέβαιη ότι εμφανίζεται το ερωτηματικό που γράφουν οι ΣΕ όταν ο συνδυασμός γίνεται πρώτη φορά. Πρέπει πρώτα να επιλέξω συνδυασμό και μετά να πατήσω το κουμπί που δείχνει τα επιτραπέζια σκεύη; κάνω το αντίθετο και λίγο μου μοιάζει σαν να μου "κλέβει" το παιχνίδι συνδυασμούς.
    Επίσης, τι σημαίνει η ενεργοποίηση - απενεργοποίηση κίνησης (πράσινο τικ στο μικρό εικονίδιο του Άικ;
    Σας ευχαριστώ για τις διευκρινίσεις.

2. -*thumbelina*-

-*thumbelina*- Board Administrator Team Farmerama GR

Καλησπέρα. Η σωστή διαδικασία είναι να επιλέξεις πρώτα τα τρόφιμα και μετά να πατήσεις το στρογγυλό κουμπί με τα σκεύη. Δεν γίνεται αντίθετα. Πρίν πατήσεις το στρογγυλό κουμπί με τα σκεύη εμφανίζεται το ερωτηματικό οπού σου δείχνει οτι ο συνδυασμός είναι νέος.

upload_2019-9-19_16-1-23.png

Αν πατήσεις την απενεργοποίηση κίνησης, σου δίνει κατευθείαν το αποτέλεσμα, χωρίς να δεις το κινούμενο γραφικό όπου ο Αικ τρώει τα φαγητά που διάλεξες.

3. 66romanou

66romanou Ανερχόμενος

Ευχαριστώ για την άμεση ανταπόκριση !

4. -*thumbelina*-

-*thumbelina*- Board Administrator Team Farmerama GR

Παρακαλώ.

Το θέμα απαντήθηκε και κλείνει.

Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.