Δρωμενο Θεας Γατας

Η συζήτηση στο 'Αρχείο βοηθητικών κειμένων' ξεκίνησε από τον/την Stefoulini, 31/8/15.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. Stefoulini

Stefoulini Βαρόνος του φόρουμ

Καλησπερα! Προσπαθησα να καταλαβω απο τις σ.ε. αλλα δεν τα καταφερα: τα σπεσιαλ δωρα (πχ παρτι εισιτηρια,δενδρυλλια κλπ) θα τα παραλαμβανουμε οταν θα εχουμε τελειωσει ολα τα βηματα του θαλαμου η οπως δειχνει στον πινακα το καθενα απο καποιο απο τα 12 βηματα?

2. .selia.

.selia. Forum Moderator Team Farmerama GR

Οι συχνές ερωτήσεις είναι ξεκάθαρες, δεν καταλαβαίνω που δυσκολεύτηκες. Υπάρχει πίνακας που δείχνει αναλυτικά την αμοιβή του κάθε βήματος και σε ποια βήματα υπάρχουν τα σπέσιαλ δώρα.

3. Stefoulini

Stefoulini Βαρόνος του φόρουμ

Οταν εχω μπροστα μου να διαβασω τοσα καινουρια πραγματα νομιζω λογικο ειναι να μπερδευτω η να μην καταλαβω κατι. Εχει πολλες επεξηγησεις και κατεβατα. Καπου το μυαλο θα "κολλησει". Αλλα θα μπορουσατε να ειστε πιο ευγενικη στην απαντηση σας, πιστευω. Οπως και να εχει συγγνωμη που σας εβαλα σε τοσο μεγαλο κοπο! Καλη συνεχεια.

Αρέσει στον/ην -Barbie73-.
  4. .selia.

.selia. Forum Moderator Team Farmerama GR

Θεωρώ ότι οι πίνακες είναι σαφείς για τέτοιου είδους ερωτήσεις. Και γενικά οι συχνές ερωτήσεις γίνονται μετά από πολύ κόπο από εμάς ώστε να είναι κατανοητές από την πλειοψηφία. Η παρατήρηση μου επομένως δεν έχει να κάνει με το γεγονός ότι μπήκα σε κόπο να σου απαντήσω εγώ προσωπικά.

Καλή συνέχεια και σε σένα και καλή επιτυχία στο νέο δρώμενο.

Το θέμα απαντήθηκε και κλείνει.

Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.