Δοκτωρ κατιφες

Η συζήτηση στο 'Βοήθεια για αρχάριους' ξεκίνησε από τον/την jimisraf1, 29/12/19.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. jimisraf1

jimisraf1 Επαγγελματίας του φόρουμ

Καλο μεσημερι...Αν μπορειτε να βοηθησετε...Δεν βρισκω και δεν ξερω αν εχω τον δοκτορα κατιφε...Ενω εχω αναβαθμισεις...ID.31369362...Ευχαριστω εκ των προτερων...

2. *Kirki*

*Kirki* Forum Moderator Team Farmerama GR

Καλησπέρα.

Τον έχεις και είναι στα υπάρχοντά σου.
    Δοκίμασε στην αναζήτηση να γράψεις "Ο Δόκτωρ Κατιφές ξεκουράζεται Ι"

3. jimisraf1

Χρονια πολλα Αφροδιτη μου...Στην αναζητηση,ενας Θεος ξερει σε ποια αναζητηση το βαζω,μου βγαζει την δικη σου απαντηση!!χαχα Πιο ασχετος πεθαινεις!!!

4. *Kirki*

Χρόνια πολλά και σε σένα.

Την αναζήτηση στη φάρμα σου θα τη βάλεις.
    Εκεί που έχεις τα διακοσμητικά στην αριστερή σου μπάρα, πάνω δεξιά έχει ένα πλαίσιο, εκεί θα γράψεις την ονομασία που σου έδωσα για να σου εμφανίσει το δακοσμητικό.

5. jimisraf1

Το εβαλα αλλα δεν μου βγαζει τιποτα...Αστο μην παιδευεσαι...Αφου μου λες οτι το εχω θα το βρω...Καλο μεσημερι να εχεις...

6. *Kirki*

Βεβαιώσου ότι στις επιλογές έχεις τα διακοσμητικά και όχι τα καταναλωτικά αγαθά. Το διακοσμητικό το έχεις πάντως.
    Καλό μεσημέρι και σε σένα.

Καλή συνέχεια, το θέμα κλείνει.

Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.