Διπλός βασιλιάς

Η συζήτηση στο 'Βοήθεια για αρχάριους' ξεκίνησε από τον/την georji2, 27/1/26.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. georji2

georji2 Μαθητευόμενος στο φόρουμ

Καλησπέρα σας!Θα ήθελα τη βοήθεια σας! Προσπαθώ εδώ και μέρες,να παίξω το διπλό βασιλιά, αλλά δε βρίσκω τον τρόπο!Ο χρόνος δεν αρχίζει και ποτέ αλλά και δεν έχει ένα Χ να βγω από το παιχνίδι Όσες φορές προσπαθώ να το παίξω σε όλες σχεδόν τις ρουνεςπου υπάρχει,μου βγάζει ότι το παίζω πρώτη φορά Αν μπορείτε να με βοηθήσετε, παρακαλώ!Το id μου είναι 7250145

2. -Snorkel-

-Snorkel- Global Team Leader Team Farmerama GR

Καλησπερα

Ο χρόνος αρχίζει να μετράει όταν τοποθετήσεις την 1η κάρτα.

Θα πρέπει να βάλεις τις κάρτες με την σειρά σε φθίνουσα σειρα

Ρήγας --> Ντάμα --> Βαλές --> 10 [I]-> 9 --> 8--> 7 --> 6 -> 5 --> 4 --> 3 --> 2 --> 'Ασσος [/I]

[COLOR=#006600]Κάθε παιχνίδι μπορείς να το παίξεις δωρεάν την 1η φορά, αυτό σου λέει το μήνυμα [/COLOR]

3. georji2

georji2 Μαθητευόμενος στο φόρουμ

Αυτό έκανα !!! Αλήθεια!!Δεν έμεναν πάνω οι κάρτες απλά Σαν να υπήρχε τεχνικό πρόβλημαΕχω παίξει όλα τα παιχνίδια,ακόμη και το μόνο βασιλιά, χωρίς προβλήματα Τον έχω κατανοήσει το μηχανισμό του παιχνιδιού Τώρα ξαναδοκιμάσω και απλά ξεκόλλησε! Ωστόσο ευχαριστώ για το χρόνο σας!!!

4. iocaste1

iocaste1 Forum Moderator Team Farmerama GR

Παρακαλούμε.

Το θέμα απαντήθηκε και κλείνει.

Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.