Διπλοποστάρισμα...

Η συζήτηση στο 'Αρχείο βοηθητικών κειμένων' ξεκίνησε από τον/την -lousi-leon2001, 10/9/16.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. -lousi-leon2001

-lousi-leon2001 Επιβλέπων του φόρουμ

Γεια σας! Ακόμα και αν θελήσουμε, να κάνουμε σχόλιο, σε άλλων παιχτών το ποστάρισμα, μετά απο ένα δικό μας ποστάρισμα, απαγορεύεται; Επειδή είναι το ένα κάτω από το άλλο, ε; Δεν το είχα προσέξει! Πρέπει να τα κάνουμε ένα τη φορά; Να μπαίνουμε, να βγαίνουμε κ.ο.κ; Ευχαριστώ και συγνώμη!

2. -*thumbelina*-

-*thumbelina*- Board Administrator Team Farmerama GR

Καλησπέρα. Δεν μπορείς να κάνεις δεύτερο ποστ αμέσως κάτω απο ήδη δικό σου ποστ, δηλαδή δεν μπορείς να διπλοποστάρεις. Αν θες μπορείς να πατήσεις επεξεργασία στο ποστ σου και να συμπληρώσεις οτι θες.

3. -lousi-leon2001

-lousi-leon2001 Επιβλέπων του φόρουμ

Ευχαριστώ! Μου έγινε ξανά παρατήρηση, αλλά δεν πρόσεξα πως ο σχολιασμός μου αμέσως μετά σε συμπαίχτη, έγινε διπλοποστάρισμα. Τώρα νομίζω πως το κατάλαβα!!! Θα έπρεπε να σχολιάσω πρώτα και στο ίδιο, να δώσω τις ''ευχές'' μου σε όλους. Σωστά; Καλή συνέχεια.

4. -*thumbelina*-

-*thumbelina*- Board Administrator Team Farmerama GR

Αν θέλεις να συμπληρώσεις κάτι μπορείς να κάνεις επεξεργασία στο δικό σου ποστ και να το συμπληρώσεις. Αλλιώς θα πρέπει να περιμένεις να γράψει κάποιος άλλος και μετά να κάνεις επόμενο δικό σου ποστ. Δεν μπορείς να κάνεις δύο συνεχόμενα ποστ δικά σου.

Καλή συνέχεια.

Το θέμα απαντήθηκε και κλείνει.

Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.