Διαφημιση η κατι αλλο;

Discussion in 'Γενικά προβλήματα' started by smacsyl, Dec 31, 2017.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. smacsyl

smacsyl Άρχων του φόρουμ

Καλημερα.Σημερα ενω εχω μπει στην αρχικη σελιδα του παιχνιδιου, μολις παταω πανω στο "ονομα χρηστη" με πεταει σε αλλη σελιδα βγαζοντας μηνυμα οτι ειμαι ο σημερινος τυχερος κλπ.
    Αυτο ειναι ενα απο τα μηνυματα που μου βγαζει και εχει γινει τρεις φορες ως τωρα.
    Το αναφερω επειδη ειναι η πρωτη φορα που συμβαινει κατι τετοιο και ενω ειμαι ηδη στην σελιδα του παιχνιδιου.

2. Unicorn*

Unicorn* Στρατηγός του φόρουμ

Καλημέρα,
    τα συγκεκριμένα μήνυματα δεν έχουν καμία σχέση με τον παιχνίδι. Πρόκειται για διαφημίσεις που εμφανίζονται ανάλογα με τις σελίδες που επισκέπτεται ο χρήστης από τον υπολογιστή του. Αν κάποιος δεν θέλει να τον ενοχλούν με τέτοια διαφημιστικά μηνύματα μπορεί να εγκαταστήσει κάποιο ad-blocker. Είμαστε εδώ για την υποστήριξη του παιχνιδιού και μόνο. Για υπόλοιπα τεχνικά θέματα των υπολογιστών, αν δεν γνωρίζει κάποιος, καλό να ζητάει βοήθεια από έναν ειδικό.

3. smacsyl

smacsyl Άρχων του φόρουμ

Ειπα πως το αναφερω επειδη ειμαι ηδη στο παιχνιδι οταν συμβαινει οποτε οταν με ενοχλει κατι και χαλαει τη ροη του παιχνιδιου μου δεν ειναι ασχετο ουτε θεωρω πως ευθηνομαι.Επισης η σελιδες που επισκεπτομαι δεν εχουν καμια σχεση με ατελη/υποπτα μηνυματα οπως αυτο που σας εδειξα.Ευχαριστω για την προτροπη εγκαταστασης καποιου ad blocker.Μπορει να κλεισει.

4. Unicorn*

Unicorn* Στρατηγός του φόρουμ

To παιχνίδι δεν ευθύνεται για την εμφάνιση διαφημιστικών μηνυμάτων και ναι είναι άσχετα τα μηνύματα αυτό με το παιχνίδι και ναι ευθύνεται αποκλειστικά ο χρήστης. Το ότι κάτι μας ενοχλεί δεν σημαίνει ότι κατηγορούμε ότι νομίζουμε ότι φταίει αλλά ψάχνουμε να βρούμε τι πραγματικά φταίει.
    Παρακαλώ
    Καλή χρονιά.
    Το θέμα απαντήθηκε και κλείνει.

Thread Status:
Not open for further replies.