Διακοσμητικό που δεν εμφανίζεται

Η συζήτηση στο 'Γενικά προβλήματα' ξεκίνησε από τον/την KostasKontogia, 18/8/18.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. KostasKontogia

KostasKontogia Μαθητευόμενος στο φόρουμ

Καλησπέρα σας, δεν γνωρίζω γιατί δεν εμφανίζεται το αντικείμενο " Σκανδιναβική Σάουνα " στην αναζήτηση του event " Πάρε - Δώσε ". Έχω συγκεντρώσει τα υπόλοιπα της σειράς στα σύννεφα και δεν υπάρχει πουθενά. Μια φίλη μου το είχε και δεν το έχει πιά. Πάνω που είχαμε συμφωνήσει για ανταλλαγή χάθηκε από την κατοχή της.

2. -*thumbelina*-

-*thumbelina*- Board Administrator Team Farmerama GR

Καλημέρα. Το συγκεκριμένο διακοσμητικό δεν ανταλλάσσεται/δωρίζεται γιατί δίνει μπόνους 25% στα λαχανικά. Διακοσμητικά που δίνουν κάποιο μπόνους δεν συμπεριλαμβάνονται στο Πάρε δώσε.

3. KostasKontogia

KostasKontogia Μαθητευόμενος στο φόρουμ

Εντάξει, έχεις δίκιο. Σήμερα, το πρόσεξα από μια φίλη μου που το έχει τοποθετήσει στην νέα περιοχή του παιχνιδιού " Παιδική Χαρά Κατοικίδιων". Όμως, λογικά πρέπει να μπει με άλλον έμμεσο τρόπο ξανά, π.χ. σε επόμενο δρώμενο της Σκανδιναβίας αγοράζοντάς το με φλουριά κτλ.

4. .selia.

.selia. Forum Moderator Team Farmerama GR

Δεν γνωρίζουμε αν θα ξαναμπεί το διακοσμητικό αυτό σε κάποιο επόμενο δρώμενο. Με τα σημερινά δεδομένα δεν δωρίζεται, ούτε μπορείς να το βρεις από αλλού.

Καλή συνέχεια,

Το θέμα απαντήθηκε και κλείνει.

Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.