Διακοσμητικο

Η συζήτηση στο 'Γενικά προβλήματα' ξεκίνησε από τον/την smaro94, 27/2/20.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. smaro94

smaro94 Δούκας του φόρουμ

Καλησπερα παρακαλω πολυ μια βοηθεια πριν απο δυο ημερες ειχα βαλει διαφορα διακοσμητικα οταν τα θερισα με την μηχανη ενα απ ολα μου εδωσε 100 τοις 100 στα διακοσμητικα τα εβγαλα και δεν ξερω ποιο ειναι μηπως μπορειτε να μου πειτε ποιο ειναι? το i.d μου ειναι 8307293.

2. -*thumbelina*-

-*thumbelina*- Board Administrator Team Farmerama GR

Καλησπέρα. Δυστυχώς δεν μπορούμε να γνωρίζουμε τι διακοσμητικά είχες τοποθετημένα. Μήπως ήταν κατοικίδιο; Μήπως ήταν κάποιο διακοσμητικό περιορισμένων χρήσεων; Αν δεν ξέρουμε λεπτομέρειες τι θα μπορούσε να ήταν δεν μπορούμε να βοηθήσουμε.

3. smaro94

Ειχα παρα πολλα τοποθετησει αλλα συγουρα δεν ηταν κατοικιδιο αλλα και ουτε περιορισμενων χρησεων

4. .*Hazel*.

.*Hazel*. Ζωντανός θρύλος του φόρουμ

Δυστυχώς δεν μπορούμε να το δούμε. Μπορείς όμως να πας στην παιδική χαρά κατοικίδιων και να δεις στα υπάρχοντα σου, τα διακοσμητικά που τοποθετούνται εκεί. αΑ δεν ήταν περιορισμένων χρήσεων, από τον χώρο της παιδικής χαράς θα το βρεις εύκολα.
    Από χθες δίνει 100% ΠΕ και το εορταστικό κύπελλο 1 αλλά αυτό δεν τοποθετείται στην παιδική χαρά

5. smaro94

Υπαρχει περιπτωση να ειναι το στεφανι της ζωζως V?

6. .*Hazel*.

.*Hazel*. Ζωντανός θρύλος του φόρουμ

όχι δεν δίνει μπόνους το στεφάνι της ζωζως

7. smaro94

Σας ευχαριστω πολυ για τον κοπο σας καποια στιγμη θα τα σπειρω ολα και ελπιζω να το βρω καλο βραδυ.

8. *Kirki*

*Kirki* Forum Moderator Team Farmerama GR

Παρακαλούμε.

Καλή συνέχεια.
    Το θέμα κλείνει.

Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.