Διακοσμητικο στη στοιχειωμενη επαυλη

Η συζήτηση στο 'Βοήθεια για αρχάριους' ξεκίνησε από τον/την αμφιθεα, 31/1/21.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. αμφιθεα

αμφιθεα Πρεσβευτής του φόρουμ

Καλησπερα σας,
    Στη στοιχειωμενη επαυλη, απο τοτε που σταματησε ο flash, δεν εμφανιζεται ποτε ενα διακοσμητικο, στην επανω αριστερη γωνια και αριστερα απο το ντοματοφωνακλας, υπαρχει σιγουρα εκει διοτι δεν με αφηνει να τοποθετησω καποιο αλλο, αλλα δεν το βλεπω ουτε και εμφανιζεται η περιγραφη του με τους ποντους που δινει οταν ακουμπαω το ποντικι.
    Τι μου προτεινετε; Φυσικα ολο τον καιρο κανω και καθαρισμους και απειρες ανανεωσεις.
    Ευχαριστω.
    "μπαινω με unity"
    ID.43379469

2. .selia.

.selia. Forum Moderator Team Farmerama GR

Καλησπέρα,

Μπορείς να μας δώσεις σωστά το id σου?

3. αμφιθεα

43379769

4. .selia.

Το γραφικό έχει πάει επάνω και αριστερά, λιγο πιο δίπλα από την ταμπέλα με τον Χάρτη.
    Είναι γνωστό ότι συμβαίνει, ελπίζουμε με τον καιρό να διορθωθεί.

5. αμφιθεα

Ωραια , σ ευχαριστω πολυ!

Επισης να σημειωσω και κατι ακομη. Οταν γραφω ενα μυνημα και εδω στο φορουμ αλλα και στα μυνηματα του ταχυδρομειου μετα απο λιγες λεξεις παγωνει και δεν βλεπω τι εχω γραψει, αν γινεται να προωθηθει κι αυτο (γι αυτο και το λαθος μου στο id.μου)

Ευχαριστω και καλο βραδυ!!!

6. .selia.

Καλή συνέχεια,

Το θέμα απαντήθηκε και κλείνει.

Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.