Διακοσμητικά

Discussion in 'Βοήθεια για αρχάριους' started by bibika55, Aug 21, 2022.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. bibika55

bibika55 Ανερχόμενος συντάκτης

Παρακαλώ υπάρχει λίστα διακοσμητικών που μπορούμε να δούμε τι Bonus δίνει το καθένα? Ευχαριστώ.

2. iocaste1

iocaste1 Forum Moderator Team Farmerama GR

Καλησπέρα
    Τα διακοσμητικά είναι εκατοντάδες και δεν μπορούν να μπουν σε λίστα.
    Αν έχεις μια συγκεκριμένη κατηγορία διακοσμητικών στο μυαλό σου πες μου ποια είναι και θα σου πω αν υπάρχει λίστα.

3. bibika55

Συγκεκριμένη δεν θα το έλεγα εκτός από τα αυγά του νησιού που επίσης δεν ξέρω, τα άλλα δεν γνωρίζω κατηγορία και το κακό είναι ότι δεν γράφουν.

4. iocaste1

Δεν ξέρω τι εννοείς όταν λες αυγά του νησιού.
    Μπορείς να βάλεις το βελάκι του ποντικιού πάνω σε κάθε διακοσμητικό και να πάρεις τις πληροφορίες που θες.

5. bibika55

Αυτό λέω ότι και εγώ να κάτσω επάνω δεν λένε χαχα.Εννοώ αυγό πάντα, βραδύποδα κ.λ.π
    -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    Η ομπρέλα με κουκκίδες, οι λουλουδένιες μελωδίες που ζητούν στο πάρε δώσε τι Bonus δίνουν?

Last edited by moderator: Aug 21, 2022
  6. iocaste1

Εάν συνεχίσεις να διπλοποστάρεις δε θα βρούμε άκρη.
    Πρέπει να ξέρουμε να κάνουμε ερωτήσεις για να πάρουμε απαντήσεις.
    Δες εδώ:https://board-el.farmerama.com/threads/Σ-Ε-Κατοικίδια.11377/
    Και εδώ:https://board-el.farmerama.com/threads/Μυστηριώδες-κουτί.29588/
    ΚΑΙ όταν θέλεις να γράψεις και κάτι άλλο δεν διπλοποσταρεις γιατί απαγορεύεται.
    Απλά κάνεις επεξεργασία και το συμπληρώνεις.

7. bibika55

Σας ευχαριστώ πάρα πολύ. Παρακαλώ όποιος γνωρίζει τα Bonus διακοσμητικών και για όσα γνωρίζει ας ποστάρει την λίστα του θα βοηθήσει πολύ. Ευχαριστώ και πάλι.

8. iocaste1

Παρακαλώ.

Το θέμα κλείνει.

Thread Status:
Not open for further replies.