Διακοσμητικά φασολιάς

Η συζήτηση στο 'Αρχείο βοηθητικών κειμένων' ξεκίνησε από τον/την ath, 9/11/14.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. ath

ath Επίτροπος του φόρουμ

Καλημέρα θα ήθελα να ρωτήσω ότι στην φασολιά είχαμε 3 διακοσμητικά που όσοι δεν το είχαν ενεργοποιήσει ήταν γκρι και εξαφανίστηκαν. Εννοώ για τα διακοσμητικά που σου έδινε 3ωρα κουπόνια θεριστικής. Δεν είδα στο φόρουμ κάπου να έχουν γράψει κάτι, μήπως έχω εγώ κάποιο πρόβλημα και δεν τα βλέπω;Θα ξανά εμφανιστούν για να μπορέσουμε να τα αγοράσουμε να τα τοποθετήσουμε; Και τώρα που έχει το mini event shop sale μπορούμε να το αγοράσουμε σε πιο φθηνή τιμή μιας και δεν το βλέπω κάπου στα διακοσμητικά για να τα τοποθετήσω; Έχω τα 2 από τα 3 διακοσμητικά και θα ήθελα να ανοίξω και αυτή την γραμμή φασολιάς. Ευχαριστώ

2. *Kirki*

*Kirki* Forum Moderator Team Farmerama GR

Καλημέρα.

Υπάρχει πρόβλημα με τη συγκεκριμένη γραμή φασολιάς το οποίο και έχουμε προωθήσει.
    Αν δεν έχεις τοποθετημένα τα διακοσμητικά δεν φαίνεται η γραμμή.
    Περιμένουμε την επιλυσή του.

Στο μίνι ιβέντ shop - sale δεν έχεις τη δυνατότητα να αγοράσεις τα μουσικά κουτιά γι αυτό και δεν τα βλέπεις σαν προσφορές.

3. ath

ath Επίτροπος του φόρουμ

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Καλή μέρα να έχετε

4. *Kirki*

*Kirki* Forum Moderator Team Farmerama GR

Παρακαλώ.

Καλή συνέχεια στο παιχνίδι. :)

Το θέμα απαντήθηκε και κλείνει.

Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.