Διακοσμητικά σειράς Κλέφτης μπισκότων

Η συζήτηση στο 'Γενικά προβλήματα' ξεκίνησε από τον/την aggellll, 4/2/22.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. aggellll

aggellll Αναλυτής του παιχνιδιού

Καλησπέρα διαπίστωσα ότι τα διακοσμητικά της σειράς κλέφτης μπισκότων δεν είναι διαθέσιμα στο πάρε -δώσε παρόλο που τα διακοσμητικά από όλα τα έβεντ μπαίνουν κατευθείαν και όχι στο 4μηνο

2. -Snorkel-

-Snorkel- Global Team Leader Team Farmerama GR

Καλησπέρα

Η απάντηση βρίσκεται στην δικιά σου ανάρτηση εδώ :

Καθώς αρκετοί παίκτες σκέφτηκαν πονηρά και καθώς είναι άδικο κάποιοι παίκτες να κοπιάσουν και να δαπανήσουν κόπο, χρόνο και χρήματα για να ολοκληρώσουν και τις 6 αποστολές και κάποιοι άλλοι να κάνουν μόνο μια αποστολή και να βρεθούν κερδισμένοι, αποφασίστηκε να αφαιρεθούν από το πάρε δώσε.
    Λυπάμαι αν είχες κάτι άλλο κατα νου αλλά αυτό δεν είναι δίκαιο προς τους συμπαίκτες σου και τα διακοσμητικά έχουν αφαιρεθεί από το δρώμενο.

Αρέσει στον/ην *Kirki*.
  3. aggellll

aggellll Αναλυτής του παιχνιδιού

Δεν ζήτησα ούτε να μου χαρίσουν κάτι ούτε τίποτα και οι φίλοι και οι γείτονες μου ξέρουν πόσο έχω βοηθήσει σε όλο το παιχνίδι τους υπόλοιπους και καταρχάς θα έδινα αντάλαγμα αν μου ζητούσαν κάτι
    Τέλος πάντων κλείστε το
    Καλή συνεχεια

Αρέσει στους mariobross2000 και kat77.
  4. -Snorkel-

-Snorkel- Global Team Leader Team Farmerama GR

Δεν είπε κανείς τέτοιο.
    Αυτό που είπα είναι το τι είναι δίκαιο και αυτό έγινε. Είτε συμφωνείς, είτε όχι, έχει αποφασιστεί και θα παραμείνει έτσι.

Καλή συνέχεια.

Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.