Διακοσμητικά - εφέ

Η συζήτηση στο 'Αρχείο βοηθητικών κειμένων' ξεκίνησε από τον/την jules3, 24/2/16.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. jules3

jules3 Αναλυτής του παιχνιδιού

Καλησπέρα! Η ερώτησή μου είναι η εξής: μπορώ με κάποιο τρόπο να πληροφορηθώ ποια είναι τα διακοσμητικά που δημιουργούν εφέ στη φάρμα; Τι θέλω να πω: για παράδειγμα, το UFO βγάζει έναν ιπτάμενο δίσκο. Τα κανόνια στολίζουν την οθόνη. Το μαγικό τηλεσκόπιο κάνει τον ουρανό νυχτερινό. Δεν ξέρω αν είναι κατανοητό αυτό που ρωτάω. Θα ήθελα να μάθω ποια είναι, για να μπορέσω να τα συλλέξω. Δυστυχώς, από την καρτέλα που επιλέγεις τι θέλεις να ανταλλάξεις με τι, δεν προκύπτει αν τα διακοσμητικά έχουν κάποιο ειδικό εφέ. Φαίνονται μόνο η ώρα και οι ΠΕ που δίνουν.

2. *Kirki*

*Kirki* Forum Moderator Team Farmerama GR

Καλησπέρα.

Όλα τα διακοσμητικά έχουν κάποια κίνηση. Κάποια κάνουν και αυτά τα εφέ όπως λες. Στις καρτέλες όμως φαίνονται μόνο αυτά που πρέπει, δηλαδή διαστάσεις και πόντοι εμπειρίας.
    Ο μόνος τρόπος για να ενημερωθείς για τα διακοσμητικά που ζητάς, είναι, από συμπαίκτες σου που πιθανόν να τα έχουν.

3. jules3

ΟΚ, κατάλαβα. Αν κάνω αντίστοιχη ερώτηση στην ενότητα "συζήτηση για τα πάντα γύρω από το παιχνίδι" θα είμαι σωστή, ή σε άλλη ενότητα πρέπει να υποβάλλω το ερώτημα προς τους συμπαίκτες;

4. *Kirki*

Στη συζήτηση για τα πάντα γύρω απ το παιχνίδι, μπορείς να συζητήσεις με τους συμπαίκτες σου, οτιδήποτε έχει σχέση με το παιχνίδι και δεν έχει ξεχωριστό θέμα.
    Οπότε σαφώς και μπορείς.

5. jules3

Ευχαριστώ. Μπορεί να κλείσει. Καλό ξημέρωμα!

6. *Kirki*

Παρακαλώ.
    Καλή συνέχεια.

Το θέμα απαντήθηκε και κλείνει.

Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.