Διακοσμητικά αύξησης ΠΕ/ΤΠΕ

Η συζήτηση στο 'Γενικά προβλήματα' ξεκίνησε από τον/την rixainrempite, 24/1/21.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. rixainrempite

rixainrempite Έμπειρος

Καλημέρα σας!!
    Έχω στην διάθεσή μου τα διακοσμητικά, Αχυρόνια με τυρί - Αχυρώνας της Σοφίας - Καλύβα από Μπαμπού. τα οποία αναφέρουν στην ενημέρωση πριν την τοποθέτησή τους, ότι παρέχουν ποσοστό (40%-15%-10% αντίστοιχα), για περισσότερους ΠΕ/ΤΠΕ στους στάβλους και για κάποιο χρονικό διάστημα. (2-3 ώρες).. Τα διακοσμητικά αυτά, τα απέσυρα πριν από λίγες ημέρες από την έκταση Παιδική Χαρά και τα τοποθετημένα εκ νέου, στους Κρυστάλλινους Καταρράκτες.
    Παρατήρησα όμως, ότι δεν μου δίνει τους παραπάνω ΠΕ/ΤΠΕ στους στάβλους. Και για να είμαι απόλυτα ειλικρινής απενάντί σας, όσο τα είχα στην Παιδική Χαρά, δεν τα τσέκαρα ποτέ..
    Να σας πω επίσης, ότι χρησιμοποιώντας μετά τον θερισμό των συγκεκριμένων διακοσμητικών την ανανέωση F5, όπως κάνω για τα χιούι, αν και στο unity, το F5 δεν είναι ανανέωση, επανεκκίνηση είναι.. (αχ φλας φλασάκι, σε χάσαμε, καλά σαράντα, να ζήσουμε να σε θυμόμαστε...:inlove::p), το αποτέλεσμα είναι το ίδιο.
    Και το ερώτημα είναι, κάνω κάποιο λάθος, ή κάτι δεν έχω καταλάβει σωστά; Αν χρειάζεται το ID μου, είναι το 5846564
    Σας ευχαριστώ!!

2. -Snorkel-

-Snorkel- Global Team Leader Team Farmerama GR

Καλησπέρα

Αχυρόνια με τυρί δίνει 40% ΠΕ/ΤΕΠ απο στάβλους. Λήγει στις 2021-01-24 13:08:19 και λειτουργεί κανονικά στο λογαριασμό σου.
    Αχυρώνας της Σοφίας 15% ΠΕ/ΤΕΠ απο στάβλους. Λήγει στις 2021-01-24 13:08:19 και λειτουργεί κανονικά στο λογαριασμό σου.
    Καλύβα από Μπαμπού δίνει 10% ΠΕ/ΤΕΠ απο στάβλους. Λήγει στις 2021-01-24 13:08:19 και λειτουργεί κανονικά στο λογαριασμό σου.

Μπορείς να μας αιτιολογήσεις γιατί πιστέυεις οτι δεν λειτουργούν?
    Υπολόγισες τους ΠΕ και δεν συμφωνούν ή απλά είναι μια διάισθηση;
    Μπορείς να μας δώσεις ένα παράδειγμα με ένα στάβλο;

3. rixainrempite

rixainrempite Έμπειρος

Γιατί να λέω κάτι απλά από διαίσθηση; Δεν έχει λογικη αυτό που λες.
    Τσέκαρα τους ΤΠΕ ενός στάβλου (Λακκούβα Ιπποπόταμου κόκκινη 33.700), πριν τα χρησιμοποιήσω και μετά από την διαδικασία που αναφέρω παραπάνω, (και με τους 2 τρόπους), δεν άλλαξε τίποτα. Παρέμεινε το ίδιο νούμερο..

ΥΓ. Το ότι λήγουν, δεν το ήξερα. Ευχαριστώ για την ενημέρωση!!

Τελευταία επεξεργασία: 24/1/21
  4. -Snorkel-

-Snorkel- Global Team Leader Team Farmerama GR

Μάλλον θα μπερδεύτηκες στους υπολογισμούς αφού έχεις αρκετά μπόνους ενεργά αυτή την στιγμή. Επίσης να έχεις υπόψη οτι τα bonus μετράνε αθροιστικά και όχι πολλαπλάσια.

Η λακούβα ιπποπόταμου δίνει 500 ΤΠΕ και 700 ΤΠΕ με το 40% από το Αχυρόνια με τυρί

upload_2021-1-24_12-42-20.png

Υπάρχει πρόβλημα με τις κόκκινες και ροζ αναβαθμίσεις. Δείχνουν λάθος ΠΕ και ΤΠΕ αλλά ο σωστός αριθμός των πόντων πιστωνεται.
    Αυτό το πρόβλημα υπάρχει εδώ και μήνες πολύ πριν το Unity.

5. rixainrempite

rixainrempite Έμπειρος

Δήλωσα ήδη, ότι στο παρελθόν δεν τα τσέκαρα ποτέ. Χαίρομαι που δεν χάθηκαν οι πόντοι και ευχαριστώ για τον χρόνο σας..

6. *Kirki*

*Kirki* Forum Moderator Team Farmerama GR

παρακαλούμε.

Το θέμα απαντήθηκε και κλείνει.

Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.