Διακοσμητικά Μάθε και προόδευσε

Η συζήτηση στο 'Αρχείο βοηθητικών κειμένων' ξεκίνησε από τον/την melita, 7/12/16.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. melita

melita Εξαιρετικό ταλέντο

Κοίταξα να δω μήπως γράφτηκε κάπου αλλά δεν βρήκα κάτι. Γνωρίζετε γιατί τα διακοσμητικά που δίνουν καρπούς σε αυτήν την έκταση, δεν δίνουν διπλάσιους πόντους είτε σαν να μαζεύεις χωράφι είτε σαν διακοσμητικό , ενώ τα φυτά δίνουν ; Έχω ενεργό ακόμα το δωράκι για 48 ώρες που πήρα από το 24 Ώρες μέχρι τα Χριστούγεννα.

2. *Kirki*

*Kirki* Forum Moderator Team Farmerama GR

Καλησπέρα.

Στον χώρο που λαμβάνει μέρος το συγκεκριμένο δρώμενο, κανένα μπόνους δεν ισχύει.
    Ούτε βιοτεχνικών προϊόντων ούτε κανένα άλλο.

Στα χωράφια παίρνεις διπλούς πε λόγω του μίνι δρώμενου που τρέχει αυτή τη στιγμή, "Διπλάσιοι πε στα χωράφια" , δες εδώ:

https://board-el.farmerama.com/index.php?threads/Διπλάσιοι-Π-Ε-στα-χωράφια.19535/

3. melita

Αν είναι έτσι όπως τα λες, τότε γιατί παίρνουμε παραπάνω από διπλάσιους ;

Απ΄όσο γνωρίζω οι ΠΕ που δίνει η είναι μελιτζάνα είναι 80 * 2 = 160 , ενώ εγώ παίρνω αυτήν την στιγμή 168.

Άρα τρέχει και κάποιο άλλο μπόνους 10 %

4. *Kirki*

Το μπόνους 10% επιπλέον που έχεις είναι μόνιμο μπόνους και το έχεις απ τη ρούνα 33 του δέντρου της σοφίας, με την ονομασία, πράσινο δάκτυλο.

5. melita

Φυσικά και το γνωρίζω για το δεύτερο μπόνους, απλά μου έκανε εντύπωση που είπες ότι δεν ισχύει κανένα άλλο εκτός από το μίνι δρώμενο που τρέχει αυτή τη στιγμή, "Διπλάσιοι πε στα χωράφια".
    Αν και έχω την εντύπωση ( μπορεί και να κάνω λάθος, θα το κοιτάξω την επόμενη φορά ) πρέπει να παίρνω και μπόνους από την Φωλιά Ιπτάμενου Σκίουρου που δίνει 30% πόντους εμπειρίας σε φυτά των δρώμενων για 20 λεπτά και αυτά τα οργανικά φυτά αποτελούν φυτά δρώμενου.
    Το θέμα όμως δεν είναι για τα φυτά που έκανα την ερώτηση αλλά για τα διακοσμητικά. Οπότε ας κλείσει το θέμα.
    Καλή συνέχεια.

6. *Kirki*

Όλα τα μπόνους που είναι μόνιμα όπως το μπόνους απ το δέντρο της σοφίας δεν μπορούν να αναιρεθούν. Αυτό το έχεις κερδίσει και ενεργοποιήσει μόνιμα.
    Όλα τα μπόνους που βάζεις εσύ, με επιλογή δικιά σου, όπως βιοτεχνικά και σλ και απλό λίπασμα και κατοικίδια, δεν ισχύουν όπως το λέει σαφέστατα στις ΣΕ του δρώμενου.

Καλή συνέχεια στο παιχνίδι.
    Το θέμα απαντήθηκε και κλείνει.

Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.