Διακοσμητικά Ελ Ντοράτο

Η συζήτηση στο 'Γενικά προβλήματα' ξεκίνησε από τον/την -john41-, 20/7/18.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
  1. -john41-

-john41- Μαθητευόμενος στο φόρουμ

Καλησπέρα, χθες αγόρασα το συγκεκριμένο πακέτο και λείπουν 2 διακοσμητικά, αυτά είναι
    μπουκέτο λουλουδιών και ιδιοφυία του μουλτιτασκιγκ

2. *Kirki*

*Kirki* Forum Moderator Team Farmerama GR

3. -john41-

μαλλον με δουλευετε
    εβαλα αλλα 8 ευρω για αυτο τον λογο και δεν τα πηρα τα λεγομενα
    μαλλον θα ακυρωσω τις συναλλαγες μου

4. -*thumbelina*-

-*thumbelina*- Board Administrator Team Farmerama GR

Μπορείς να μου δώσεις το id σου να ελέγξουμε το πρόβλημά σου;

5. -john41-

ID :25484033

6. .selia.

.selia. Forum Moderator Team Farmerama GR

Έχεις ελέγξει αν τα 2 διακοσμητικά βρίσκονται στα υπάρχοντά σου? Στην κατηγορία των διακοσμητικών?
    Εάν ναι, τότε θα πρέπει να τα τοποθετήσεις κάπου στη φάρμα σου και να εξαντλήσεις τις χρήσεις που έχουν. Στη συνέχεια θα μπορείς να τα τοποθετήσεις στη σειρά συννέφων.

Αν όμως δεν τα βρίσκεις καθόλου στα διακοσμητικά σου, τότε μπορείς να στείλεις στην υποστήριξη να το ελέγξουν. Θα την βρεις κάτω από το ξύλινο πλαίσιο στη φάρμα σου.

7. -john41-

και πως στελνουμε το αιτημα ?αφου εσυ εκανες ελεχγω? και γω δεν τα βρισκω γιατι μπορει να ειναι και σε προηγουμενα δρομενα που παλι εχω αγορασει και αν ειναι ετσι οπως τα λες γιατι εβαλα 15 ευρω ?λες να εχω φτασει στο 184 επιπεδο και να μην ξερω να παιζω? πως το βλεπεις αυτο? και θα ηθελα να σου πω οτι κακοβουλος βαλατε το μουντιαλ για να μην βγαλει κανεις τιποτα εκτος αν εδινε πανω απο 200 ευρω για να βγει το ολο θεμα
    με εκτιμηση Σχινας Ιωαννης

Υ.Γ.και δεν ειμαι πιτσιρικας ειμαι μεγαλυτερος και απο τον μπαμπα σου

8. -Snorkel-

-Snorkel- Global Team Leader Team Farmerama GR

Αφού είσαι 184 επίπεδο και ξέρεις το παιχνίδι, μπορείς να μου πεις πως η K.Selia έκανε τον έλεγχο; Γιατί εγώ από οτι ξέρω η κ.Selia και οι συντονιστές δεν κάνουν ελέγχους. Μήπως ξέρεις κατι παραπάνω απο εμάς;

Το τι δεν τα βρίσκεις ή δεν θυμάσαι αν τα έχεις αγοράσει δεν σου δίνει το δικαίωμα να είσαι αγενής προς την συντονίστρια η οποία προσπάθησε να σε βοηθήσει.

Επειδή λοιπόν εγώ έκανα μόλις τον έλεγχο, ορίστε η απάντηση που επιθυμείς. Έχεις αγοράσει:

2018-07-20 17:01:44 Πακέτο Ιδιοφυΐας του Μουλτιτάσκινγκ
    2018-07-20 17:01:22 Εκρηκτικό Πακέτο Δώρου
    2018-07-19 14:55:37 Ομάδα Σύννεφων Μαγικής Φασολιάς «Ελ Ντοράντο»
    2018-05-08 16:00:15 Πακέτο Σκουληκοκοπανήματος
    2018-02-23 20:03:34 Σχολικό Πακέτο της Ίνγκριντ
    2018-02-23 20:03:34 Πακέτο Μαγικού Καπέλου
    2018-02-23 20:02:58 Εκρηκτικό Πακέτο Δώρου
    2018-02-23 20:01:29 Πακέτο Ιδιοφυΐας του Μουλτιτάσκινγκ
    2018-02-23 20:00:50 Ομάδα Σύννεφων Μαγικής Φασολιάς «Ευημερία»

Οπότε μπορείς να μας πεις ευγενικά που ακριβώς έγκειται το πρόβλημα και είσαι τόσο θυμωμένος;

Καταρχήν είναι άσχετο με την αρχική σου ερώτηση αλλά το event έβγαινε άνετα χωρίς να πληρώσεις ούτε 1 ευρώ. Οπότε μάλλον κάτι έκανες λάθος.

Τέλος είτε είσαι πιτσιρικάς, είτε στην ηλικία του παππού μου δεν έχει καμία διαφορά. Και θα σε παρακαλέσω να μην αναφέρεσαι στην οικογένεια κανενός συντονιστή! Δεν έχεις αυτό το δικαίωμα και κανείς δεν σου έδωσε την άδεια να ασχολείσαι με τις οικογένειες μας .

9. -john41-

α)http://prntscr.com/k90ruq
    αυτα πρεπει να μου δωσει αυτο που αγορασα
    β)http://prntscr.com/k90sma
    αυτο ειναι που μου προτινες να κανω και εβαλα και αλλα χρηματα
    τι δεν καταλαβαινω ?
    οτι ειμαι παιγνιο σου?
    τι τι πρεπει να αγορασω το ξερω και ξερω τι θα παρω
    βρες λυση

10. -Snorkel-

-Snorkel- Global Team Leader Team Farmerama GR

Δεν το νομίζω οτι γνωρίζεις τι πρέπει να αγοράσεις , γιαυτό τώρα συζητάμε. Αν ήξερες θα είχες αγοράσει τα σωστά αντικείμενα και δεν θα είχες πρόβλημα. ;)

Αλλά αν συνεχίσεις να είσαι αγενής, λυπάμαι αλλά θα κλείσω το θέμα καθώς δεν θα ανεχθούμε τέτοια συμπεριφορά.
    Εμείς προσπαθούμε να σε βοηθήσουμε και εσυ είσαι επιθετικός.

Διαβασε καλά το screenshot που εσύ ο ίδιος έβαλες

Κοστίζει 3,79 (χωρίς τα διακοσμητικά) και μπορεί να αγοραστεί μόνο μία φορά ανα λογαριασμό

Δίνει χώρο για τα ακόλουθα μπόνους αντικείμενα: «Το Μαγικό Καπέλο», «Μαθητής της Ίνγκριντ», «Εκρηκτικό Δώρο», «Ιδιοφυΐα του Μουλτιτάσκινγκ», «Σκουληκοκοπάνημα» και «Μπουκέτο Λουλουδιών».

Η λύση είναι αυτή :
    Διάβασε τι αγόρασες και κοίταξε τι σου λείπει και αγορασέ το για να χρησιμοποιήσεις την σειρά.

Και πάμε στην αρχική σου ερώτηση

μπουκέτο λουλουδιών---> δεν το αγόρασες ποτέ αρα γιατί θα έπρεπε να το έχεις;
    Ιδιοφυΐα του Μουλτιτάσκινγκ --> Πρέπει να το βάλεις σε μια εκταση, να τελειώσουν οι χρήσεις του και μετά θα μπορέσεις να το τοποθετήσεις στην σειρά.