Διαγωνισμός Μπαουλοσεντουκοκιβωτίων - 2

Η συζήτηση στο 'Γωνία ομιλητών' ξεκίνησε από τον/την AMSakis, 12/5/18.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
 1. AMSakis

  AMSakis Εξαιρετικό ταλέντο

  Έφτασε και πάλι ο καιρός του δρώμενου "Πάρε-Δώσε", (συγκεκριμένα την Πέμπτη 17/05) και με αφορμή το δρώμενο αυτό, όπως και την τελευταία φορά στο ίδιο δρώμενο, δίνω την ευκαιρία σε τέσσερις συν-αγρότες να κερδίσουν κάτι μαντεύοντας σωστά το αποτέλεσμα των Μπαουλοσεντουκοκιβωτίων.

  Και επειδή για ευνόητους λόγους αυτό είναι αδύνατον να γίνει... να μαντέψει κάποιος δηλαδή ποιο ακριβώς θα είναι το αποτέλεσμα - εννοείται πως θα κερδίσει όποιος με την απάντησή του είναι πιο κοντά στο αποτέλεσμα - έτσι είχε γίνει άλλωστε και στον πρώτο "διαγωνισμό" που είχα διοργανώσει...

  Δεν έχετε δηλαδή να χάσετε τίποτα... γράφετε πχ.

  Χορτοτάλιρων - 500.000 - Στάβλος Τϊργης
  Φασουλοφλουριών - 100 - Κορομηλιά
  Αρώματα - 123 - Στάβλος Κόκορα
  Αστεράκια - 50 - Σημύδα
  Όνομα χρήστη στο παιχνίδι : AMSakis

  και αν αυτό που έχετε γράψει είναι πιο κοντά στο αποτέλεσμα θα έχετε κερδίσει.

  Το δώρο θα το λάβετε την Κυριακή το πρωί, το αργότερο μέχρι το μεσημέρι αρκεί να έχω το όνομα χρήστη στο παιχνίδι ώστε να μπορώ να σας το στείλω.


  Ο διαγωνισμός έχει να κάνει με το πόσα αντίστοιχα Αρώματα - Αστεράκια - Φασουλοφλουριά και Χορτοτάλιρα, θα αποκτήσω με το άνοιγμα των σεντουκιών - μπαούλων και κιβωτίων. Για την ακρίβεια υπάρχουν...

  [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG]
  147 Σεντούκια Χορτοτάλιρων - 135 Σεντούκια Φασουλοφλουριών - 178 Κιβώτια Αρωμάτων και 55 Μπαούλα Αστεριών
  Δύο μικρές αλλαγές στον διαγωνισμό σε σχέση με την προηγούμενη φορά είναι ότι, προστέθηκαν τα Σεντούκια Χορτοτάλιρων και ότι όποιος λαμβάνει μέρος στον διαγωνισμό θα ορίζει και το δώρο που θα θέλει να κερδίσει δηλαδή για κάθε κατηγορία ο κάθε διαγωνιζόμενος θα γράφει ποσότητα και το δώρο που θα θέλει να του στείλω σε περίπτωση που θα είναι ο νικητής. Το δώρο αυτό μπορεί να είναι από στάβλους και δέντρα με την προϋπόθεση να μπορεί να δοθεί στο τρέχον "Πάρε-Δώσε".

  Όποιος θέλει να λάβει μέρος στον διαγωνισμό, θα πρέπει να να δηλώσει την ποσότητα ανά είδος, το δώρο/βραβείο και φυσικά το όνομα χρήστη στο παιχνίδι - για να του στείλω στην συνέχεια - αν έχει μαντέψει σωστά μία ή περισσότερες κατηγορίες - το βραβείο του αντίστοιχα. Ο καθένας μπορεί να λάβει μόνο μία φορά μέρος και σε περίπτωση που όλοι ζητήσετε το ίδιο δώρο/βραβείο και δεν μπορώ να αντεπεξέλθω θα ζητήσω από τον παίκτη τελευταίο παίκτη, εναλλακτικό δώρο. Η σειρά προτεραιότητος είναι αυτή με την σειρά που είναι και οι φωτογραφίες (Χορτοτάλιρα-Φασουλοφλουριά-Αρώματα-Αστεράκια).

  Για τυχόν απορίες είμαι στην διάθεσή σας... καλή επιτυχία σε όλους όσους λάβουν μέρος.


  Καθώς το θέμα αναρτάτε σε σημείο του forum που δυστυχώς σπάνια κάποιος "κατεβαίνει" να δει/διαβάσει, μία τελευταία προϋπόθεση για να ισχύσει ο διαγωνισμός είναι να συμμετάσχουν τουλάχιστον 2 παίκτες.

  Και τέλος ο διαγωνισμός λήγει την Κυριακή το πρωί στις 09:30 και τα δώρα θα έχουν αποσταλεί στους νικητές μέχρι το μεσημέρι. (Βέβαια τώρα με την παράταση του παιχνιδιού λόγο των τεχνικών προβλημάτων, μπορεί να δώσω κι εγώ κάποια παράταση... να δούμε ποιες θα είναι οι επίσημες ανακοινώσεις.)

  Καλή επιτυχία σε όλους όσους λάβουν μέρος.
   
  Τελευταία επεξεργασία: 17/5/18
  Αρέσει στον/ην -lousi-leon2001.
 2. AMSakis

  AMSakis Εξαιρετικό ταλέντο

  Δυστυχώς για κάποιον λόγο δεν έλαβε κανένας μέρος στον μικρό μου διαγωνισμό, αν και είχα όλη την καλή διάθεση να μοιράσω δωράκια.

  Όπως και να έχει όμως έχω και οφείλω κάποιες απαντήσεις όσον αφορά τον διαγωνισμό...

  Οι απαντήσεις - τα αποτελέσματα είναι τα εξής...

  [​IMG] Δεν το λες και καλά[​IMG] Όχι και άσχημα
  [​IMG] Καλούτσικα...
  [​IMG] Επίσης καλούτσικα.

  Αυτά ήταν τα αποτελέσματα των μπαουλοσεντουκοκιβωτίων... δυστυχώς κανένας δεν έλαβε μέρος οπότε και κανένας δεν θα κερδίσει το δώρο που θα ζητούσε... ίσως την επόμενη φορά.

  Καλή συνέχεια.
   
 3. tsarouxis

  tsarouxis Έμπειρος

  Καλησπέρα, νομίζω πως, όταν ανέβασες το διαγωνισμό, πολλοί θα ήθελαν να συμμετάσχουν αλλά στις 16/5 με τα προβλήματα που παρουσιάστηκαν, πιστεύω πως όλοι το ξεχάσαμε. Μη χάνεις την καλή σου διάθεση και οργάνωσε ξανά διαγωνισμό στο άμεσο μέλλον. Αρέσουν κάτι τέτοια γιατί ξεφεύγουμε από τα συνηθισμένα αλλά τις τελευταίες μέρες ξεφύγαμε τελείως xD
  Καλή συνέχεια!
   
  Αρέσει στους -lousi-leon2001 και traxhla.
 4. AMSakis

  AMSakis Εξαιρετικό ταλέντο

  Καλησπέρα,

  κι εγώ αυτό φαντάζομαι καθώς δεν είναι ότι δεν διαβάστηκε το θέμα... καμιά 80ρια άτομα το διάβασαν, απλά δεν έγινε καμία πρόβλεψη.
  Όπως και να έχει, φυσικά και δεν το βάζω κάτω και ήδη έχω αρχίσει να μαζεύω - δεν άνοιξα - τα υπόλοιπα μπαούλα, σεντούκια και κιβώτια ώστε να μαζεύονται για την επόμενη φορά.

  Ας ελπίσουμε η εταιρία να μην κάνει τίποτα ώστε να μου τον μποϊκοτάρει ;););) (πλάκα κάνω ΠΑΝΤΑ).

  Καλό βράδυ και καλή συνέχεια σε όλους...
   
  Αρέσει στους αμφιθεα, traxhla και tsarouxis.