Διαγωνισμος Φορουμ

Η συζήτηση στο 'Αρχείο βοηθητικών κειμένων' ξεκίνησε από τον/την Stefoulini, 24/12/15.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. Stefoulini

Stefoulini Βαρόνος του φόρουμ

Καλησπερα και καλες γιορτες! Μολις αναρτησα την ιστορια μου. Ειχα μετρησει ακριβως 20 σειρες, αλλα οταν εκανα υποβολη οι σειρες αυξηθηκαν με μια παραπανω. Και το οριο ειναι 20 σειρες συμφωνα με τους κανονες, μονο που δεν μας ειχατε ενημερωσει γι αυτη τη διαφορα. :( Θεωρειται ακυρη η συμμετοχη μου?

2. -Snorkel-

-Snorkel- Global Team Leader Team Farmerama GR

Καλησπέρα

Οι κανόνες είναι σαφείς.
    Οι συμμετοχές θα πρέπει να είναι εώς 20 γραμμές.
    Επιπλέον, με μια γρήγορη ματιά που έριξα είδα ότι γνώριζες οτι η ιστορία ήταν στα όρια των 20 γραμμών και έχεις αφαιρέσει τα κενά διαστήματα ανάμεσα στις λέξεις ενώ κρίνοντας από τις υπόλοιπες αναρτήσεις σου, δεν είναι αυτός το τρόπος σου γραφής σου. (πάντα αφήνεις κενά ανάμεσα στις προτάσεις σου)

Το να θα θεωρεί έγκυρη ή ακυρη δεν μπορώ να στο πω. Αυτό θα γίνει όταν η συντονιστική ομάδα θα συνεδριάσει μετά την λήξη του διαγωνισμού για να αποφασίσει τους νικητές.

Αρέσει στον/ην Stefoulini.
  3. Stefoulini

Stefoulini Βαρόνος του φόρουμ

ενταξει ευχαριστω. ναι το γνωριζα απλα προσπαθουσα να σβηνω οτι ηταν περισσευαμενο και αλλαζα και λεξεις για να κανω ακριβως 20 τις σειρες, απλα οταν τη δημοσιευσα μου βγηκε μιση σειρα παραπανω. ευχαριστω για το χρονο σας. αυτο που με νοιαζει κυριως ειναι να διαβαστει η ιστοριουλα. καλη σας μερα! :)

4. .*Hazel*.

.*Hazel*. Ζωντανός θρύλος του φόρουμ

Παρακαλούμε, καλά Χριστούγεννα :)
    Το θέμα απαντήθηκε και κλείνει

Αρέσει στον/ην Stefoulini.
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.