Διαγραφονται απαντησεις στην ενοτητα "Βοηθεια για αρχαριους";

Η συζήτηση στο 'Αρχείο βοηθητικών κειμένων' ξεκίνησε από τον/την imolg, 14/3/15.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. imolg

imolg Αρχάριος στο φόρουμ

Υπεβαλα μια απαντηση σε μια συζητηση στη "βοηθεια για αρχαριους" που ειχε ξεκινησει απο αλλον θελοντας να δωσω πληροφοριες.
    Ομως, η απαντηση μου αυτη δεν υπαρχει πια.Βλεπω τη συγκεκριμενη συζητηση χωρις καμια απαντηση δικη μου,χωρις αλλη απαντηση μετα το σημειο που ειχα παρεμβει και χωρις να ειναι κλειστη.
    Υπαρχει περιπτωση να διεγραφη η απαντηση μου απο καποιον;Υπαρχει καποιος σχετικος κανονας;

2. -*thumbelina*-

-*thumbelina*- Board Administrator Team Farmerama GR

Καλησπέρα. Στο φόρουμ αυτό υπάρχουν κανόνες. Απαντήσεις σε ερωτήσεις παικτών δίνονται μόνο απο συντονιστές. Απαντήσεις που δίνουν οι παίκτες διαγράφονται.

3. imolg

Α οκ καλως.Δεν το ειχα διαβασει καπου.
    Ευχαριστω για την απαντηση.
    Μπορεις να αναφερεις για ποιες κατηγοριες του φορουμ ισχυει ή να με παραπεμψεις καπου να ενημερωθω;

4. -*thumbelina*-

Στις ενότητες "Γενικές ερωτήσεις, Βοήθεια για αρχάριους και Τεχνικές ερωτήσεις" απαντήσεις δίνονται μόνο απο συντονιστές. Στις υπόλοιπες ενότητες μπορείς να γράφεις σε όλα τα ανοιχτά θέματα.

Αρέσει στον/ην imolg.
  5. imolg

Ευχαριστω πολυ.

6. -*thumbelina*-

Παρακαλώ.

Το θέμα απαντήθηκε και κλείνει.

Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.