Διαγραφη ποστ...

Η συζήτηση στο 'Γενικά προβλήματα' ξεκίνησε από τον/την _Lisy_, 15/3/18.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. _Lisy_

_Lisy_ Βαρόνος του φόρουμ

Δωστε μου να καταλαβω γιατι το διαγραψατε ο συνδεσμος ειναι αυτος που μπορει να βρει ο καθε παικτης σε καθε φωτογραφια που βαζουμε στο φορουμ το εβαλα γιατι πολλοι παικτες αντιμετωπιζουν προβλημα με τις φωτογραφιες , το εχετε βαλει σκοπο να μας τρελανετε εδω μεσα , αυτο καταλαβαινω...

2. *Kirki*

*Kirki* Forum Moderator Team Farmerama GR

Καλησπέρα.

Όπως γνωρίζεις πολύ καλά δεν πρέπει να φαίνεται ο σύνδεσμος στο φόρουμ.
    Και η δικιά σου ανάρτηση εκτός της φωτογραφίας που σωστά έβαλες είχε και τον σύνδεσμο.
    Μπορείς να κάνεις νέα ανάρτηση χωρίς να φαίνεται ο σύνδεσμος.

3. _Lisy_

Καλη μου Κιρκη επιτηδες εβαλα το συνδεσμο σε ολα τα φορουμς το κανουν ο συνδεσμος δειχνει μονο τη φωτο δεν μας οδηγει καπου αλλου περα της φωτο ...
    δες το ειναι για ευκολια των παικτων ειδικα εκεινων που δεν εχουν εμπειρια http://pl.bigpoint.com/farmerama/board/index.php?threads/stylowa-szafa.10598/page-277#post-1747006

ΥΓ. τελος παντως μαλλον οι κανονες ειναι αλλοι για εμας και αλλοι για τους υπολοιπους .. θα κανω οτι μου ειπες εσυ ...σορι για τον αποτομο τροπο μου !

Τελευταία επεξεργασία: 15/3/18
  4. *Kirki*

Αγαπητή μου συμπαίκτρια δεν διαφωνώ στο που παραπέμπει ο εν λόγω σύνδεσμος.
    Στο δικό μας φόρουμ όμως, ανέκαθεν δεν επιτρεπόταν να φαίνεται εξωτερικός σύνδεσμος.
    Εγώ απλά τηρώ τους κανόνες.

5. _Lisy_

Οκ Κιρκη μου δεν θα ερθω ποτε σε αντιπαραθεση μαζι σου σε εκτιμω πολυ για να το κανω .. μπορεις να το κλεισεις καλη μου !

6. *Kirki*

Ολοι μας θέλω να σε διαβεβαιώσω προσπαθούμε για το καλύτερο.
    Η αντιπαράθεση δεν αρέσει σε κανέναν μας.

Καλή συνέχεια σου εύχομαι στο παιχνίδι.

Το θέμα απαντήθηκε και κλείνει.

Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.