Διαγραφη ποσταρισματος

Η συζήτηση στο 'Γενικά προβλήματα' ξεκίνησε από τον/την παλαβρας, 25/12/18.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. παλαβρας

παλαβρας Αρχάριος στο φόρουμ

Καλημερα Χρονια Πολλα Ευτυχισμενα Χριστουγεννα σε ολους. Θα ηθελα να ρωτησω γιατι διεγραφη το ποστ μου. Δεν νομιζω να εθιξα καποιον;

2. -*thumbelina*-

-*thumbelina*- Board Administrator Team Farmerama GR

Καλημέρα και χρόνια πολλά. Τον λόγο διαγραφής του ποστ σου μπορείς να τον δεις στις ειδοποιήσεις σου.

3. παλαβρας

Ναι δεν ξερω να το κανω σωστα. Ομως απ οτι ειδα υπαρχουν πλείστες όσες συγχωνευσεις διπλοποσταρισματων οι οποιες γινονται απο σας βεβαια. Εγω ειμαι η εξαιρεση;;;

4. -*thumbelina*-

-*thumbelina*- Board Administrator Team Farmerama GR

Όταν το διπλοποστάρισμα δεν είναι προσβλητικό για κάποιον παίκτη, ναι, τα συγχωνεύουμε!
    Εξάλλου αν κάποιος έχει κάποια απορία για το δρώμενο θα πρέπει ή να ανοίξει θέμα στη κατάλληλη ενότητα για να λάβει σωστή απάντηση απο συντονιστές ή να ξαναδιαβάσει τις συχνές. Οι παίκτες δεν είναι αρμόδιοι να απαντάνε σε απορίες παικτών καθώς μερικές φορές δίνουν λάθος απαντήσεις.

5. παλαβρας

Το δικο μου διπλοποσταρισμα ηταν προσβλητικο; Αν ναι να ζητησω παραυτα συγνωμη .

6. -Snorkel-

-Snorkel- Global Team Leader Team Farmerama GR

Εφόσον ξέρεις ότι το διπλοποσταρισμα απαγορευεται και το κάνεις εκούσια, ναι θα διαγράφουμε τις αναρτήσεις σου. Επίσης κάθε φορά που κάνεις προσβλητική ανάρτηση.

Θα σε συμβούλευα λοιπόν να χαρείς την μέρα των Χριστουγέννων αντί να ψάχνεις αιτία να καβγαδισεις.

Το θέμα κλείνει. Καλά Χριστούγεννα.

Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.