Διαγραφή ποστ

Η συζήτηση στο 'Γενικά προβλήματα' ξεκίνησε από τον/την tempelxanas, 31/3/17.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. tempelxanas

tempelxanas Μόνιμος στο φόρουμ

Καλημέρα.
    Πριν από λίγο διαγράψατε και 2η ανάρτησή μου από τον χώρο, στην ενότητα "άσχετες και γενικές αναρτήσεις", με την αιτιολογία "λάθος ενότητα".
    Μπορείτε να με πληροφορήσετε σε ποια ενότητα τελικά έχω το δικαίωμα να αναρτήσω την δεύτερη ανάρτησή μου? Για την πρώτη, εντάξει, καταλαβαίνω, κάνω "χαλάστρα", οπότε δεν το συζητάω.
    Ευχαριστώ..

Αρέσει στον/ην tsdstergios99.
  2. -*thumbelina*-

-*thumbelina*- Board Administrator Team Farmerama GR

Καλημέρα. Την πρώτη ανάρτησή σου μπορείς να την γράψεις στην συζήτηση σχετικά με το δρώμενο. Διαγράφτηκε απο την ενότητα "Γενικά προβλήματα" καθώς δεν υπήρχε ερώτηση ή απορία αλλά ήταν απλά ένα σχόλιο για το δρώμενο. Η δεύτερη ανάρτηση διαγράφτηκε επίσης για τον ίδιο λόγο, αν θες να σχολιάσεις το δρώμενο υπάρχει η κατάλληλη συζήτηση.

3. tempelxanas

tempelxanas Μόνιμος στο φόρουμ

Δεν θέλω με τίποτα να φανώ κουραστικός, αλλά θα σας παρακαλέσω, λόγω του ότι δεν την έχω αποθηκευμένη την πρώτη μου ανάρτηση, και δεν θυμάμαι και τι έγραψα κιόλας, (μέσες-άκρες, έμπνευση είναι αυτή), αν είναι δυνατόν να την μεταφέρετε στην σωστή ενότητα.
    Θα το θεωρήσω μεγάλη υποχρέωση μου. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.

4. -Snorkel-

-Snorkel- Global Team Leader Team Farmerama GR

9.4.6 Δεν υφίσταται δικαίωμα επανάκτησης διαγεγραμμένων πληροφοριών.

Το θέμα κλείνει.

Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.