Διαγραφή θέματος

Discussion in 'Αρχείο βοηθητικών κειμένων' started by FARMERLENA65, Nov 3, 2015.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. FARMERLENA65

FARMERLENA65 Διοικητής του φόρουμ

Καλησπέρα πριν λίγο ανάρτησα στην ενότητα ενημερώσεις και ιδέες ένα θέμα σχετικά με την έκταση της πανσελήνου αλλά έκανα λάθος στον τίτλο του θέματος και δυστυχώς το ανάρτησα 2 φορές άθελά μου και δεν μπορώ να διαγράψω το ένα απ' τα δύο. Μπορείτε να μου υποδείξετε τον τρόπο παρακαλώ?

2. -*thumbelina*-

-*thumbelina*- Board Administrator Team Farmerama GR

Καλησπέρα. Το ένα θέμα έχει διαγραφεί. Δεν μπορείς εσύ να το αβήσεις και γι'αυτό θα πρέπει να είσαι προσεκτική καθώς το άνοιγμα ίδιου θέματος δύο φορές απαγορεύεται και επιφέρει κάρτα ποινής.

Sally_D2 likes this.
  3. FARMERLENA65

FARMERLENA65 Διοικητής του φόρουμ

Στην προσπάθειά μου να προσθέσω στον τίτλο του θέματος και τη λέξη βιοτεχνικά δηλ. έκταση πανσέληνος-βιοτεχνικά έκανα μάλλον κάποιο λάθος χειρισμό μ' αποτέλεσμα ν' αναρτηθεί 2 φορές. Ευχαριστώ που διαγράψατε το ένα μπορείτε να το κλείσετε.

4. -*thumbelina*-

-*thumbelina*- Board Administrator Team Farmerama GR

Παρακαλώ.

Το θέμα απαντήθηκε και κλείνει.

Sally_D2 likes this.
Thread Status:
Not open for further replies.