Διαγραφή διακοσμητικού

Η συζήτηση στο 'Γενικά προβλήματα' ξεκίνησε από τον/την sofaki1968, 26/9/26 στις 10:03.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. sofaki1968

sofaki1968 Επαγγελματίας του φόρουμ

Καλημέρα!

Διέγραψα πριν από λίγο κατά λάθος ένα διακοσμητικό από τους Κρυστάλλινους Καταρράκτες και δε μπορώ να θυμηθώ ποιο είναι. Έχω την εντύπωση πως έδινε ένα κιβώτιο κουνφου-τίγρης .

Το ID μου είναι 27166523. Μπορείτε να το ελέγξετε και να μου πείτε ποιο είναι?

2. iocaste1

iocaste1 Forum Moderator Team Farmerama GR

Καλημέρα.
    Δεν μπορέσαμε να βρούμε τι διέγραψες και δεν βρήκαμε και διακοσμητικό που δίνει αυτό το σεντούκι.Αλλά και αν υπάρχει τέτοιο διακοσμητικό ήταν σίγουρα με χρήσεις οι οποίες χάθηκαν.
    Κάποια φορα που εγώ ξήλωσα καταλάθος ένα, έβαλα στην αναζήτηση κατα μέγεθος τα διακοσμητικά και έψαξα όλα που ήταν στο μέγεθος που έψαχνα...με το βελάκι.
    Είναι ο μοναδικός τρόπος να το βρείς.

3. sofaki1968

sofaki1968 Επαγγελματίας του φόρουμ

Το είχα πολύ καιρό και αποκλείεται να ήταν διακοσμητικό με χρήσεις. Αν μου λέτε πως δεν υπάρχει διακοσμητικό που δίνει τέτοιο σεντούκι μπορεί να είχα μπερδευτεί επειδή θυμάμαι πως είχε πάνω μία τίγρη. Τέλος πάντων!
    Σ'ευχαριστώ πολύ πάντως! Και για τις συμβουλές.
    Καλό Σαββατοκύριακο!

4. iocaste1

iocaste1 Forum Moderator Team Farmerama GR

Καλό Σαββατοκύριακο και για σένα.

Το θέμα κλείνει.

Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.