Διαγραφή γείτονα

Η συζήτηση στο 'Αρχείο βοηθητικών κειμένων' ξεκίνησε από τον/την eeelenaki, 22/7/16.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. eeelenaki

eeelenaki Ειδικός του φόρουμ

Γειά σας και πάλι....
    Σε πόσες μέρες μπορώ να διαγράψω έναν γείτονα, από τη στιγμή που μπαίνει στη γειτονιά μου;;;

2. -*thumbelina*-

-*thumbelina*- Board Administrator Team Farmerama GR

Καλησπέρα. Για να διαγράψεις ένα γείτονα θα πρέπει να περάσουν 7 μέρες.

3. eeelenaki

και κάτι άλλο θέλω να ρωτήσω που μου φάνηκε περίεργο...
    Πρόκειται για το γείτονά μου που γράφω εδώ και τον πρόσθεσα χθες
    https://board-el.farmerama.com/index.php?threads/προϊόντα-εργαστηρίου-μέλισσας.18224/#post-120394
    και που επέμενε να τον βάλω στη γειτονιά μου για να με βοηθάει που είμαι αρχάρια.
    Όταν τον πρόσθεσα, είδα ότι το θερμόμετρό του ήταν τέρμα κάτω κόκκινο και κατά τη διάρκεια που μιλούσαμε με μνμτα τον ρώτησα τι συμβαίνει με το λαμπάκι του και δεν δείχνει πράσινο και τι συμβαίνει με το θερμόμετρο...
    Και μου λέει μισό λεπτό να ανάψω τα φώτα... Το ξέχασα.
    Και αυτόματα το θερμόμετρό του πήγε τέρμα πάνω πράσινο, και άναψε το λαμπάκι του.
    Πώς γίνεται αυτό;;;

4. -*thumbelina*-

Λυπάμαι πολύ αλλά δεν μπορούμε να σε βοηθήσουμε σε αυτό το θέμα. Εφόσον σε αρκετά ποστ στο φόρουμ κάνεις έκκληση απο συμπαίκτες σου να σε βοηθήσουν και ειδικά στο θέμα της λαϊκής, θα πρέπει να υποστείς και τις συνέπειες γνωρίζοντας πως όλοι οι παίκτες δεν έχουν πρόθεση να βοηθήσουν.
    Κάλο
    θα είναι όταν έχεις απορίες να απευθύνεσαι στους συντονιστές και να μην εμπιστεύεσαι τους συμπαίκτες σου.
    Ενημερωτικά να σου αναφέρω πως το θερμόμετρο ανεβαίνει σε κάθε συγκομιδή που κάνεις, οπότε εύκολα καταλαβαίνεις το πόσο εύκολο είναι να ανέβει το θερμόμετρο αμέσως.

5. eeelenaki

δλδ μέσα σε ένα μάζεμα το θερμόμετρο ανέβηκε;;; γιατί εκεί που μιλούσαμε, ξαφνικά ανέβηκε.
    και το φωτάκι;;; πώς γίνεται να μιλάμε, να είναι μέσα στη φάρμα του και να δείχνει ανενεργός;;;

6. -*thumbelina*-

Όπως σου ανέφερα η δραστηριότητα του κάθε λογαριασμού μετριέται με πόντους (activity points).
    Για κάθε χωράφι, δέντρο, στάβλο που θερίζεις παίρνεις ένα πόντο. Αν θερίσεις όλη την φάρμα είναι αυτονόητο να ανέβει το θερμόμετρο.

7. eeelenaki

Ωραία... αύτό το κατάλαβα... αλλά το φωτάκι του να είναι μέσα ή εκτώς φάρμας πώς γίνεται να είναι κόκκινο ενώ μιλάμε με μνμτά;;
    Μόλις του το είπα, είπε: μισό να το ανάψω και έγινε πράσινο.
    Αυτό μου φάνηκε πολύ περίεργο.. Υπάρχει κάποια ρύθμιση που ενώ βρίσκεσαι μέσα στη φάρμα σου να δείχνει ότι είσαι εκτώς;;;

8. -*thumbelina*-

Το φωτάκι στη φάρμα ανάβει αυτόματα όταν κάποιος κάνει Login. Για να δεις εσύ όμως το φωτάκι πράσινο σε κάποιον γείτονα σου, θα πρέπει να κάνεις ανανέωση ή να περιμένεις να ανάψει κατά το επόμενο sync, το όποιο γίνεται κάθε 5 λεπτά. Το ίδιο συμβαίνει και όταν το φωτάκι γίνεται κόκκινο. Μπορείς κάποιος να έχει βγει απο την φάρμα του κι εσύ να το βλέπεις πράσινο. Θέλει κάποιο χρόνο τόσο να το δεις πράσινο όσο να το δεις και κόκκινο. Δεν υπάρχει κάτι περίεργο σε αυτό το θέμα.

9. eeelenaki

κι όμως υπάρχει... γιατί μιλούσαμε πάνω από ένα τέταρτο, και είχα κάνει πολλές ανανεώσεις, αλλά παρέμενε κόκκινο. Μόλις είπε μισό το ανάβω και έκανα πάλι ανανέωση τότε το είδα πράσινο. τέσπα. Δεν είναι και τόσο σημαντικό αυτό.
    Όσο για τη βοήθεια που λέτε, για μένα υπήρξαν άτομα που μου πρόσφεραν πολύ σημαντική βοήθεια γνώσεων, όσον αφορά το παιχνίδι και όχι στη λαϊκή. Ο συγκεκριμένος μόνο πήγε να με μπερδέψει και πάλι αμέσως το τσέκαρα και απευθύνθηκα σε σας.
    Το θέμα μπορεί να κλείσει.

10. -*thumbelina*-

Και πάλι έχουμε χρέος να σας επιστήσουμε την προσοχή, όχι μόνο σε σένα, αλλά σε όλους τους παίκτες, να είστε προσεκτικοί με ποιόν επικοινωνείτε, τις πληροφορίες που λαμβάνετε και πολύ περισσότερο τις προσωπικές πληροφορίες που δίνετε. Για κάθε απορία, μόνο οι συντονιστές δίνουν σωστές και υπεύθυνες πληροφορίες.

Το θέμα απαντήθηκε και κλείνει.

Αρέσει στους zaxaroula80 και empotonaki.
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.