Διαγραφή αναρτήσεων

Η συζήτηση στο 'Αρχείο βοηθητικών κειμένων' ξεκίνησε από τον/την mpimpilas, 23/3/16.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. mpimpilas

mpimpilas Νέος ειδικός

Μία ερώτηση.Διαγράψατε μία ανάρτηση μου με τη δικαιολογία ότι ήταν άσχετη.Εγώ θεωρώ πως δεν ήτανε.Επίσης γιατί τόση λογοκρισία.
    Κάτι άλλο. Όταν ξεκινάτε εσείς μια ανάρτηση χρησιμοποιείτε τις λέξεις <<γειά χαρά νταν>>.Δηλαδή όταν εσάς σας βλέπουν στο δρόμο σας αρέσει να σας χαιρετάνε έτσι;Εμένα δε μου αρέσει.Αφού απαιτείτε από εμάς να είμαστε κόσμιοι να είστε κι εσείς!

Αρέσει στους ARGIR0123456, .[agrotis]. και kikijimy.
  2. -Snorkel-

-Snorkel- Global Team Leader Team Farmerama GR

Καλησπέρα

Η ανάρτηση σου διαγράφτηκε γιατί ήταν σε λάθος θέμα.
    Η γυάλινη σφαίρα είναι χώρος για ανάρτηση εικόνων και φημών από μελλοντικά δρώμενα και όχι χώρος για να εκφράσεις την άποψη σου για το παιχνίδι και τα μελλοντικά δρώμενα.
    Οταν ένα δρώμενο είναι Online, υπάρχει πάντα ειδικό θέμα-κουβεντούλα οπου μπορείς να εκφράσεις ελεύθερα τις απόψεις σου.
    Για την εύρυθμη λειτουργία του φορουμ υπάρχουν κανόνες τους οποίους και οφείλεις να ακολουθήσεις.

Το "Γεια χαραντάν αγρότες" είναι επιφώνημα και χρησιμοποιείται σε όλες τις επίσημες ανακοινώσεις τόσο στο Ελληνικό φόρουμ όσο και στα ξένα (Howdy farmers). Σε κάθε παιχνίδι μας υπάρχει και το ανάλογο επιφώνημα όπως το "Αχόη πειρατές" στο Seafight, "Γεια σας δήμαρχοι" στο Rising cities, "Γεια σας πιλότοι" στο Skyrama κ.ο.κ.
    Λυπάμαι αν αυτό το επιφώνημα δεν σε εκφράζει αλλά δεν υπάρχει κανένας λόγος να το αλλάξουμε εφόσον δεν προσβάλει κανέναν.
    Άλλωστε αυτο δεν είναι απόφαση των συντονιστών αλλά απόφαση της διεθνής ομάδας του FARMERAMA. Ισχύει για πάνω από 6 χρόνια και δεν πρόκειται να αλλάξει.

3. mpimpilas

mpimpilas Νέος ειδικός

Καλά ευχαριστώ κλείστε το θέμα.

4. -Snorkel-

-Snorkel- Global Team Leader Team Farmerama GR

Παρακαλώ

Καλή συνέχεια.

Το θέμα κλείνει.

Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.