Διαγραφή ανάρτησης

Η συζήτηση στο 'Γενικά προβλήματα' ξεκίνησε από τον/την tempelxanas, 8/3/17.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. tempelxanas

tempelxanas Μόνιμος στο φόρουμ

Στην δημοσκόπηση γάτα/σκύλος, διαγράψατε την ανάρτησή μου. Προφανώς θα έκανα κάποια παράβαση. Καλό όμως θα ήταν να με ενημερώσετε και μένα σε τι είδους παράβαση υπέπεσα, για να μην την επαναλάβω.
    Ωστόσο, θα σας παρακαλούσα και λόγω του ότι δεν έχω κρατήσει στο αρχείο μου το περιεχόμενο της συγκεκριμένης ανάρτησής μου, κι επειδή περιέχει κάποιες ερωτήσεις-απορίες μου σχετικά με το θέμα, που με ενδιαφέρουν οι απαντήσεις-τοποθετήσεις της εταιρείας σας, μήπως θα μπορούσατε να την επαναφέρετε, σε ενότητα που θα επιλέξετε εσείς και με όσες τροποποιήσεις θέλετε, ώστε να μου δώσετε τις πληροφορίες που ζητάω?
    Και κάτι ακόμα. Ερωτήσεις, απορίες, που απευθύνονται αποκλειστικά στους αρμόδιους της εταιρείας, που για οποιονδήποτε λόγο δεν μπορούν να απαντηθούν από τους συντονιστές του φόρουμ και της υποστήριξης, όπως έχει συμβεί αρκετές φορές στο παρελθόν, για αυτές λοιπόν τις περιπτώσεις, ποια δυνατότητα δίνει η εταιρεία στον χρήστη-παίκτη ώστε να πάρει απάντηση στο ερώτημά του, χωρίς να υποστεί τις ξυλότυπες απαντήσεις των συντονιστών φόρουμ και υποστήριξης που αναγκαστικά θα χρησιμοποιήσουν?
    Για παράδειγμα. Προσωπικά δεν βρίσκω καμία απολύτως χρησιμότητα στην δημοσκόπηση γάτα/σκύλος και ρωτάω ευθέως να μάθω το γιατί το κάνει αυτό η εταιρεία, την ώρα μάλιστα που εκκρεμούν σοβαρότερα θέματα στον χώρο. Αν εσείς του φόρουμ, ή της υποστήριξης, μπορείτε να μου δώσετε την απάντηση, καλώς. Αν όχι, εγώ δεν πρέπει να πάρω απάντηση στο ερώτημά μου?
    Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

2. -*thumbelina*-

-*thumbelina*- Board Administrator Team Farmerama GR

Καλησπέρα και σε σένα.
    Ποτέ δεν γίνονται δημοσκοπήσεις για να περνάει η ώρα μας, επειδή δεν έχουμε τίποτα καλύτερο να κάνουμε. Όλα έχουν μια σκοπιμότητα που εσείς ακόμα δεν γνωρίζετε.
    Η δημοσκόπηση είναι ανοιχτή για σχόλια σχετικά με το τι ψήφισε κάθε παίκτης και γιατί και όχι τον λόγο που δεν ψήφισε, ούτε να προτρέπει άλλους παίκτες να μην ψηφίσουν, ούτε είναι χώρος αντιπαραθέσεων. Υπάρχει ειδικό θέμα οπού μπορείτε να συζητήσετε οτι σας απασχολεί σαν παίκτες.
    Αν δεν βρίσκεις χρήσιμη την δημοσκόπηση μπορείς να την παραβλέψεις. Δεν σε ανάγκασε κανείς να ψηφίσεις, ούτε να πεις την γνώμη σου.
    Κι επειδή όπως αναφέρεις κι εσύ, δεν σε ικανοποιούν οι "ξυλότυπες απαντήσεις των συντονιστών", το θέμα θα κλείσει.

Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.