Διαγραφή ανάρτησης

Η συζήτηση στο 'Αρχείο βοηθητικών κειμένων' ξεκίνησε από τον/την *ΜΑΜΑ*, 9/11/16.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. *ΜΑΜΑ*

*ΜΑΜΑ* Μεγάλος δάσκαλος του φόρουμ

Καλησέρα σας ! Σήμερα το μεσημέρι σχολίασα στην ενότητα σηζήτηση για δρώμενο"Γάτες εν δράσει". Και ο σχολιασμός μου διεγράφη.

Η διαγραφή έγινε γιατί λέει ότι έδωσα λάθος πληροφορία . Ποιά ήταν η λάθος πληροφορία, οτι η γάτα Σαβάνας χρησιμοποίειται για την κατασκεύη εργοστασίου χαρτόκουτων
    γιατι τότε είναι λάθος και εδώ:[​IMG] ή
    ότι χρειάζεται πολλές Σ.Τ για να γίνει ?? Παρακαλώ Διευκρινίστε μου το λάθος μου!
    Ευχάριστω .

2. Unicorn*

Unicorn* Στρατηγός του φόρουμ

Καλημέρα,
    Στο ποστ αναφέρεις επί λέξη:

"Η τιγρέ γατούλα υπάρχει και είναι αυτή εδώ:
    [​IMG]Γάτα Σαβάνας
    "
    Η πληροφορία αυτή είναι λάθος.

Το καλάθι δίνει την Γάτα Τάμπι και το λάθος είναι μεταφραστικό.

Επίσης στο παραπάνω ποστ αναφέρεις:

ότι χρειάζεται πολλές Σ.Τ για να γίνει ??"
    Πιστεύω ότι το ποστ έχει μια δόση ειρωνείας που πραγματικά δεν κατανοώ το λόγο.

Τέλος, όταν οι συντονιστές σβήνουν και κάποιο ποστ, για κάποιο λόγο, τότε ο λόγος αυτός υφίσταται και δεν είναι δημιούργημα της φαντασίας για να ανοίγετε ένα θέματα για να ρωτάτε και να ειρωνεύεστε.

Το θέμα απαντήθηκε και κλείνει.

Τελευταία επεξεργασία: 10/11/16
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.