Διαγραφή ανάρτησης

Η συζήτηση στο 'Αρχείο βοηθητικών κειμένων' ξεκίνησε από τον/την SavoirAimer..., 15/10/16.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. SavoirAimer...

SavoirAimer... Ενεργός συντάκτης

Καλησπέρα!
    Μπορείτε να αιτιολογήσετε τη διαγραφή της ανάρτησής μου στο θέμα "Περί λόγων και διαλόγων";

Χαρακτηρίσατε ως "εκτός θέματος" την απάντηση που έδωσα στην κα Snorkel, με την ίδια ευκολία που κρίθηκε ως "ανάρμοστο" το κείμενο της υπογραφής μου.
    Παρακαλώ, να επαναφέρετε την ανάρτησή μου, καθώς η υπόδειξη για αφαίρεση-αλλαγή της υπογραφής μου έγινε σ εκείνο το θέμα και αυτονόητα η απάντηση δόθηκε εκεί.
    Αφ΄ ενός αφήνονται ως αναπάντητες οι υπόνοιες για το "αρμόζων" ή μη του κειμένου της υπογραφής μου, αφ΄ετέρου είναι ένα θέμα "ποικίλης ύλης", χωρίς συγκεκριμένη θεματολογία και δε συνάδει διαγραφή με τον χαρακτηρισμό ως "εκτός θέματος" που αποδόθηκε.

Τελευταία επεξεργασία: 15/10/16
    Αρέσει σε smacsyl, graganta, heavymetal7 και 4 σε άλλους.
  2. -Snorkel-

-Snorkel- Global Team Leader Team Farmerama GR

Καλησπέρα

Περιεχόμενο με ηδονές και κρυφούς πόθους δεν αρμόζει στο φόρουμ μας.
    Αν λοιπόν σε κυκλώνει ο έρωτας και θέλεις να το κοινοποιήσεις/αφιερώσεις σε κάποιον μπορείς να το κάνεις μέσω προσωπικού μηνύματος ή με κάποιο άλλο τρόπο εκτός παιχνιδιού. Δεν μπορείς όμως να χρησιμοποιήσεις το Forum για να εκφράσεις της ανησυχίες που έχεις πάνω σε αυτό το θέμα. Μπορείς να κοινοποιήσεις το κείμενο σε εκείνον που σου χάρισε τους ωκεανούς - οπως αναφέρεις και στην υπογραφή σου ;)

Το θέμα εκείνο είναι για ελεύθερη κουβεντούλα (κοινώς spam) και όχι για να εξατομικεύσεις κείμενα του παιχνιδιού βάση των δικών ανησυχιών. Αν νομίζεις οτι σε προσβάλει το εν λόγω κείμενο της αποστολής μπορείς να το αναφέρεις στην υποστήριξη αλλά δεν νομίζω να είναι τόσο κακό καθώς αναφέρεται σε αναπαραγωγή ζώου και είναι φανταστική ιστορία. Το τι κάνει ο καθένας όμως στην προσωπική του ζωή και αν σε κυκλώνει έρωτας δεν αφορά κανέναν συμπαίκτη σου.

Το να χρησιμοποιείς όμως περιγραφές αποστολών για να καλύπτεις δικές σου ανησυχίες, δεν νομίζω να εξυπηρετεί κανέναν μας,.

Ως εκ τούτου δεν θα γίνει επαναφορά της αναρτησης σου. Υπάρχει κάποια άλλη ερώτηση;

3. SavoirAimer...

SavoirAimer... Ενεργός συντάκτης

Η υπογραφή αυτή υπήρχε περισσότερο από δύο χρόνια. Ουδέποτε ασχοληθήκατε με το περιεχόμενό της σ αυτό το διάστημα. Ήταν ορατή κάτω από κάθε ανάρτησή μου. Μου προκαλεί εντύπωση ο χρόνος που τη θεωρήσατε ανάρμοστη!!!!!!!
    Το τι κάνω στην προσωπική ζωή μου, το αν και τι είδους ανησυχίες έχω, όπως και το αν απευθύνεται σε κάποιον το κάθε κείμενο που αναρτώ, δεν είστε αρμόδια να το κρίνετε ούτε σας έχει δοθεί αυτό δικαίωμα λόγω της θέσης που κατέχετε.
    Περιοριστείτε, λοιπόν, στα καθήκοντα της αρμοδιότητάς σας, χωρίς να αφήνετε υπόνοιες ή να προσάπτετε ανυπόστατους χαρακτηρισμούς σε όποιον παίκτη δε σας αρέσει. Γνωρίζω καλά πως ανήκω σ αυτή την κατηγορία, των μη αρεστών.
    Αν δεν ανα-γνωρίζετε τη μαγεία του ποιητικού λόγου, δε θα μπω στη διαδικασία να σας τη "συστήσω" εδώ.

Δεν έχει νόημα η αντιπαράθεση μαζί σας καθώς πάντα οδηγεί σε αδιέξοδο!
    Μπορείτε να κλείσετε το θέμα.

Αρέσει σε smacsyl, graganta, heavymetal7 και 5 σε άλλους.
  4. -Snorkel-

-Snorkel- Global Team Leader Team Farmerama GR

Κάνεις λάθος... Οι συντονιστές είναι εδώ για να κρίνουν τι είναι επιτρεπτό και τι όχι. Λυπάμαι αν αυτό δεν σου αρέσει αλλά είναι μέρος των αρμοδιοτήτων μας.

Επίσης ο καθένας κρίνεται για τις αναρτήσεις του και είναι υπεύθυνος για αυτές.

Το θέμα κλείνει.

Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.