Διαγραφή ανάρτησης.

Η συζήτηση στο 'Αρχείο βοηθητικών κειμένων' ξεκίνησε από τον/την mpimpilas, 28/3/16.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. mpimpilas

mpimpilas Νέος ειδικός

Μόλις τώρα διάβασα τους κανόνες του φόρουμ και δεν είδα πουθενά να λεέι:
    Ότι αν κάποιος πει πάω για ******* θα διαγράφεται η αναρτησή του.
    Τέλος πάντων ας μου το λέγατε και θα το διέγραφα μόνος μου.Αλλά επειδή ξέρω ότι και πάλι θα βγω χαμένος,απαντήστε και κλείστε και το θέμα.

Νέα ανάρτηση στις 11.02
    Ωραία μου ρίξατε ποινή μου διαγράφετε τις δημοσιεύσεις μου αλλά δεν μου απαντάτε που τ γράφει αυτό στους κανόνες.
    Εν τω μεταξύ όπως μου το κανατε τώρα πάω για ******* θα φαίνεται ότι λέω και τίποτα άλλο.

Αφαίρεση λέξης που αφορά εθιστική ουσία.

Τελευταία επεξεργασία: 28/3/16
  2. -Snorkel-

-Snorkel- Global Team Leader Team Farmerama GR

Καταρχήν θα σε παρακαλέσω να σεβαστείς τους κανόνες. Τα διπλοποσταρισματα απαγορεύονται.

Επίσης θα έπρεπε ήδη να γνωρίσεις οτι αναφορά σε προϊόντα καπνού και γενικά σε εθιστική ουσίες απαγορεύεται τόσο στο φόρουμ όσο και με νομοθετική ρύθμιση.

Έχεις λάβει ειδοποίηση με την ακρίβη αιτιολογία διαγραφής της ανάρτησης σου. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να μείνει ανοιχτό αυτό το θέμα και με την απάντησή μου θα κλείσει.

Καλή συνέχεια

Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.