Διαγραφή ανάρτησης

Η συζήτηση στο 'Αρχείο βοηθητικών κειμένων' ξεκίνησε από τον/την icons1, 5/3/16.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. icons1

icons1 Ειδικός του φόρουμ

Είχα μια υπόνοια ότι η ανάρτηση δεν θα ζούσε για πολύ. Αν και δεν κατανοώ πώς η ανάρτησή μου, με την οποία καλούσα τους συμπαίκτες μου να αναθεωρήσουν την στρατηγική τους προκειμένου να πετύχουμε συλλογικά ένα καλύτερο περιεχόμενο στο παιχνίδι προσβάλει την εταιρία, θα ήθελα να μου παραθέσετε το συγκεκριμένο απόσπασμα των ΓΟΧ που παραβίασα.
    Υπενθυμίζω ότι στον πυρήνα της ανάρτησής μου δεν ήταν τα χρήματα αλλά το περιεχόμενο.

2. .selia.

.selia. Forum Moderator Team Farmerama GR

Απόσπασμα από τους κανόνες του φόρουμ:

Παράπονα
    Η ζωή του παιχνιδιού είσαι εσύ και ολόκληρη η κοινότητα. Για αυτό το λόγο η γνώμη σου και τα σχόλιά σου μας είναι πολύ σημαντικά και πάντα ευπρόσδεκτα. Ακόμα και στην περίπτωση παραπόνων αναγνωρίζουμε μια καλή ευκαιρία, να καλύπτουμε στο μέλλον τις επιθυμίες των χρηστών καλύτερα και πιο εύστοχα.
    Έχε όμως υπόψιν σου, ότι και σε αυτή την περίπτωση απαιτείται ευγένεια! Εκκλήσεις απεργίας, υβριστικά και προσβλητικά σχόλια απευθυνόμενα σε συνεργάτες ή και άλλους χρήστες όπως επίσης και εκκλήσεις ότι οι συμπαίκτες σου πρέπει να αλλάξουν το παιχνίδι, αποτελούν απόλυτο ταμπού. Τέτοιου είδους εκκλήσεις δεν ανήκουν στο forum και για αυτό θα απομακρύνονται άμεσα. Με αυτόν τον τρόπο βλάπτεις ουσιαστικά μονάχα τον εαυτό σου, καθότι εμείς δε δίνουμε σημασία σε χυδαία σχόλια.
    Για αυτό σε παρακαλούμε να χρησιμοποιήσεις έναν ουδέτερο τόνο, με τον οποίο εκφράζεις την άποψή σου. Θα χαρούμε ιδιαίτερα να ασχοληθούμε με το ζήτημά σου και να σε βοηθήσουμε, λύνοντας έτσι όσο το δυνατόν γρηγορότερα το πρόβλημα.

3. icons1

icons1 Ειδικός του φόρουμ

Σας ευχαριστώ για την παράθεση, με αναγκάζετε ωστόσο να το συνεχίσω λίγο ακόμα. Διαβάζοντας τον κανόνα του φόρουμ (και όχι τους ΓΟΧ όπως αναφέρεται στην αιτιολόγηση της διαγραφής) διαπιστώνω δύο πράγματα: πρώτον, ο μοναδικός λόγος που θα μπορούσατε να επικαλεστείτε για τη διαγραφή είναι η λέξη "απεργία". Να επισημάνω λοιπόν ότι σε καμία περίπτωση δεν κάλεσα κανέναν να απέχει από το παιχνίδι, πρότεινα στους συμπαίχτες μου μία στρατηγική για να αλλάξει ένα feature του παιχνιδιού. Πράγμα που με φέρνει στο δεύτερο σημείο που αναφέρεται στον κανόνα, ότι δηλαδή είναι ταμπού "εκκλήσεις ότι οι συμπαίκτες σου πρέπει να αλλάξουν το παιχνίδι". Συγχωρήστε μου τα bold αλλά πρόκειται για λάθος μετάφραση. Δεδομένου ότι το απόσπασμα είναι ίδιο τουλάχιστον στο αγγλικό και γερμανικό φόρουμ, αυτό που απαγορεύεται είναι να παροτρύνω τους συμπαίχτες μου να αλλάξουν παιχνίδι, να αντικαταστήσουν δηλαδή το farmerama με ένα άλλο. Στα αγγλικά η φράση είναι "to switch games" και στα γερμανικά "das Spiel wechseln". Κανένα από τα δύο δεν σημαίνει "αλλάζω το παιχνίδι". Κατόπιν αυτών θα ήθελα να σας παρακαλέσω για δύο πράγματα: πρώτον, επειδή κανείς δεν πρόλαβε να δει την ανάρτησή μου παρακαλώ να ξεκαθαρίσετε ότι σε κανένα σημείο δεν έγραψα υβριστικά, προκλητικά ή χυδαία, αντιθέτως η ανάρτηση ήταν ευγενής όπως όλες μου οι αναρτήσεις πέντε χρόνια τώρα και, δεύτερον, παρακαλώ να διορθώσετε την μετάφραση των κανόνων για να ξέρουμε ότι οι καλοπροαίρετες εκκλήσεις για το καλό του παιχνιδιού είναι και σύννομες και επιθυμητές. Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων.
    Προσθήκη: κανονικά κατόπιν αυτών θα έπρεπε να σας ζητήσω να επανέλθει η ανάρτηση αλλά κατανοώ την δυσκολία σας αν δεν το κάνετε.

Τελευταία επεξεργασία: 5/3/16
  4. -Snorkel-

-Snorkel- Global Team Leader Team Farmerama GR

Καλησπέρα

Οι κανόνες είναι μεταφρασμένοι από υπαλλήλους της Bigpoint και όχι απο εμάς για να αλλάξουμε την μετάφραση.
    Ισχύει οτι αναφέρεται στους Ελληνικούς κανόνες. Το τι επιτρέπεται στα αλλα Forum και τι όχι, ούτε είμαι σε θέση να γνωρίζω ούτε ειναι στην αρμοδιότητα μου. Αρμοδιότητα μας είναι να γνωρίζουμε τους Ελληνικούς κανόνες.

Οι κανόνες του Forum περιλαμβάνονται στους Γενικούς ορους χρήσης. Μια παραβίαση κανόνων σημαίνει παράβαση ΓΟΧ

6.1 Οι οδηγίες και οι κανόνες παιχνιδιών για το εκάστοτε παιχνίδι και τις υπηρεσίες δημοσιεύονται στη δικτυακή πύλη ή την αντίστοιχη ιστοσελίδα του παιχνιδιού ή της υπηρεσίας.

6.2 Ο χρήστης γνωρίζει πως στους κόσμους των παιχνιδιών παίζει μαζί με πολλούς άλλους χρήστες παιχνιδιών και / ή επικοινωνεί με διάφορους χρήστες υπηρεσιών. Για την εξασφάλιση ενός εποικοδομητικού κοινού παιχνιδιού είναι απαραίτητη η τήρηση κανόνων. Με τη συμμετοχή του ο χρήστης αναγνωρίζει ως δεσμευτικούς τους κανόνες του παιχνιδιού και τους όρους συμμετοχής στις υπηρεσίες.

6.3 Και σε κάθε άλλη περίπτωση ο χρήστης απέχει από κάθε ενέργεια η οποία διαταράσσει τη λειτουργία των παιχνιδιών και των υπηρεσιών και το εποικοδομητικό κοινό παιχνίδι.

Η ανάρτηση σου περιείχε έκκληση προς τους συμπαίκτες σου να σταματήσουν να αγοράζουν σταβλάρχες. Κάτι τέτοιο απαγορεύεται από τους ΓΟΧ καθώς διαταράσσει τις υπηρεσίες που προσφέρει η Bigpoint.

Η αιτία διαγραφής αναφερόταν στην προσωπική ειδοποίηση που έλαβες. Επιπλέον οπως ο ίδιος αναφέρεις στην πρώτη σου ανάρτηση, γνώριζες οτι θα διαγραφεί και άρα γνώριζες οτι η ανάρτηση σου ήταν αντίθετη με τους κανόνες.
    Μπορούσες απλά να δεχτείς την προσωπική ειδοποίηση που έλαβες και να λήξει το θέμα εδώ. Αν'αυτού επέλεξες να συζητηθεί δημόσια ανοίγοντας θέμα. Δεν νομίζω κανένας να χαρακτήρισε την δημοσίευση σου χυδαία, προσβλητική κ.τ.λ. οπως αναφέρεις και δεν υπάρχει κάτι να ξεκαθαρίσουμε πάνω σε αυτο.
    Αν εσύ νομίζεις οτι οι χαρακτηρισμοί αυτοί συνοδεύουν την διαγραμμένη ανάρτηση σου, είναι δικό σου θέμα.

Επίσης να σε ενημερώσω οτι :
    1.2.14 Η χρήση των παιχνιδιών στη βασική τους έκδοση είναι δωρεάν. Ωστόσο ορισμένες συμπληρωματικές λειτουργίες (features) διατίθενται μόνο σε χρήστες που πληρώνουν

Αν δεν θέλεις να πληρώνεις για να αποκτήσεις πρόσβαση σε συμπληρωματικές λειτουργίες, είναι δικαίωμά σου.
    Όμως είναι δικαίωμα μας ή μάλλον υποχρέωση μας να διαφυλάξουμε τόσο τους παίκτες που επιθυμούν να πληρώνουν όσο και την εταιρεία.
    Αλλωστε δεν είδα ποτέ να σε υποχρέωσε κάποιος να προβείς σε αγορές για να συνεχίσεις να παίζεις.

Το θέμα θα κλείσει καθώς δεν υπάρχει λόγος να συζητάμε τα αυτονόητα.
    Η αρχική ερώτηση έχει ήδη απαντηθεί.

Καλή συνέχεια.

Το θέμα κλείνει

Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.