Διαγραφή ανάρτησης

Η συζήτηση στο 'Αρχείο βοηθητικών κειμένων' ξεκίνησε από τον/την tempelxanas, 12/5/15.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. tempelxanas

tempelxanas Μόνιμος στο φόρουμ

Καλημέρα.
    Είχα αναρτήσει στην κουβεντούλα του δρώμενου "Χαμένη στο δάσος", μια δημοσίευση που δεν την βρίσκω πουθενά.
    Σ αυτή την ανάρτηση ανέφερα ότι "τελείωσα με τα φυτά του δρώμενου και ότι παλεύω με τα αναδυόμενα". Εκτός αυτού, καλούσα τους συμπαίκτες μου να με βοηθήσουν, αν μπορούν, με φακούς.
    Αν και δεν έγινε κάτι το σημαντικό, από απλή περιέργεια ρωτάω.
    Τι είδους παράπτωμα έκανα και διαγράψατε την ανάρτηση μου;
    Ευχαριστώ.

Τελευταία επεξεργασία: 12/5/15
  2. -*thumbelina*-

-*thumbelina*- Board Administrator Team Farmerama GR

Καλημέρα.

Οι συζητήσεις είναι για να γράφετε τις απόψεις σας και τα σχόλιας σας για το δρώμενο. Υπάρχει ειδικό θέμα για αναζήτησης και βοήθειας αναδυόμενων απο τους συμπαίκτες σας.

3. tempelxanas

Ομολογώ ότι δεν το ήξερα.
    Φαντάζομαι όμως να αντιλαμβάνεσαι την βαρύτητα που υπάρχει όταν κάποιος ζητάει "βοήθεια", έστω κι αν έχει κάνει λάθος επιλογή χώρου.
    Είναι σαν να χρειάζεσαι την "αστυνομία" και αντί γι αυτήν, να κάλεσες την "πυροσβεστική" και η "πυροσβεστική" να στο "έκλεισε" κατάμουτρα.
    Λόγω αυτής της ιδιαιτερότητας, σας ήταν δύσκολο να το μεταφέρετε στο ειδικό θέμα που αναφέρεις παραπάνω, αντί να το διαγράψετε;
    Μπορείς σε παρακαλώ να με κατατοπίσεις που είναι αυτό το ειδικό θέμα για να το έχω υπόψη μου στο μέλλον;
    Ευχαριστώ.

4. -Snorkel-

-Snorkel- Global Team Leader Team Farmerama GR

5. tempelxanas

Καταρχάς να ευχαριστήσω την snorkel που είχε την καλοσύνη να μου υπενθυμίσει σε ποια σημεία του forum μπορώ να διαβάσω τους κανόνες και να βρω την λίστα των παραβάσεων και των ποινών.
    Θέλω επίσης να την ευχαριστήσω και για την υπόδειξή της, για το που πλέον πρέπει να αναρτώ τις δημοσιεύσεις μου σχετικά με την ζήτηση βοήθειας από τους συμπαίκτες μου.
    Δεν μου απάντησε όμως στο άλλο ερώτημα, απορία περισσότερο, που αναφέρω στην προηγούμενη ανάρτησή μου.
    Έχει μήπως κάποιος άλλος συντονιστής/στρια την καλοσύνη να μου απαντήσει και σε αυτό;
    Προς διευκόλυνσή σας, επαναλαμβάνω την απορία μου κι αν μπορείτε, θα σας παρακαλούσα να μου την λύσετε. Αν όχι, μπορείτε να κλείσετε το θέμα ως απαντημένο. Εξάλλου μια διαγραφή ανάρτησης είναι και τίποτε άλλο.
    Ζήτησα εν αγνοία μου, καλώς, κακώς, βοήθεια για τα αναδυόμενα, φακούς συγκεκριμένα, από τους συμπαίκτες μου στην κουβεντούλα για το δρώμενο, "Χαμένη στο δάσος". Η ανάρτηση διεγράφη λόγω του ότι το συγκεκριμένο περιεχόμενο δεν έπρεπε να δημοσιευθεί στον χώρο της κουβεντούλας.
    Λόγω του ότι επρόκειτο για έκκληση βοήθειας, μήπως θα έπρεπε από μεριάς σας να το μεταφέρετε στην σωστή ενότητα, κάνοντάς μου αν θέλετε και την σχετική παρατήρησή σας, ώστε να μην το επαναλάβω στο μέλλον;
    Ευχαριστώ.

6. -Snorkel-

-Snorkel- Global Team Leader Team Farmerama GR

Δυστυχώς δεν μπορούμε να μεταφέρουμε όλα τις λανθασμένες αναρτήσεις του καθε παίκτη ή να τις επεξεργαζόμαστε.
    Οφείλετε να γνωρίζετε τους κανόνες και να κάνετε κάθε ανάρτηση στην σωστή θεματική ενότητα.
    Οι συντονιστές έχουν το δικαίωμα να διαγράφουν κάθε ανάρτηση η οποία δεν ακολουθεί τους κανόνες και να δίνουν τους ανάλογους πόντους ποινής για την εκάστοτε ανάρτηση.

Οι κουβεντούλες είναι μονο για τις απόψεις σας και τις κριτικές σας και προωθούνται ως έχουν στην ομάδα του φαρμεραμα.
    Είναι λοιπόν εκτός θέματος να ζητάει ο καθένας αναδυόμενα. Υπάρχει το ανάλογο θέμα για αυτό το λόγο. Κάθε τέτοιου είδους ανάρτηση διαγράφεται.

7. tempelxanas

Απόλυτα σεβαστό και κατανοητό.
    Ευχαριστώ για την εξυπηρέτηση. Μένω υπόχρεος.
    Καληνύχτα.

8. *Persa*

*Persa* Forum Moderator Team Farmerama GR

Παρακαλούμε, καλό βράδυ.

Το θέμα απαντήθηκε και κλείνει.

Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.