Διαγραφή ανάρτησης

Discussion in 'Αρχείο βοηθητικών κειμένων' started by flyla78, Mar 12, 2015.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. flyla78

    flyla78 Μόνιμος στο φόρουμ

    Αγαπητή μου σνόρκελ με λυπεί το γεγονός οτι βλέπεις το δένδρο και δεν βλέπεις το δάσος πίσω σου. Να σου τονίσω οτι η ανάρτηση που διέγραψες αν και εν μέρη περιείχε σχόλια για την τιμή του σταυλάρχη ήταν μια ανάρτηση που προέκυψε απο το γενικευμένο κλίμα που δημιουργήθηκε. Επίσης η ανάρτηση έγινε σε ένα θέμα που στην ουσία δεν υπάρχει "Συζήτηση για το δρώμενο μάντεψε ποιός". Θεωρώ οτι το να προβαίνεις σε ενέργειες διαγραφής με τέτοια τυπολατρεία για τους κανόνες είναι λίγο άκαιρο όταν το ίδιο το θέμα δεν είναι αυτό καθ'αυτό σε ισχύ, οπότε και θα μπορούσες να το διαχειριστεις πιο ευέλικτα και όχι τόσο συγκεντρωτικά.
     
  2. -Snorkel-

    -Snorkel- Global Team Leader Team Farmerama GR

    καλησπέρα
    Κατανοώ οτι είστε αναστατωμένοι απο την σημερινή κατάσταση. Πιστέψε με, ούτε για εμάς ήταν ευκολη μέρα μιας και είχαμε να μεταφέρουμε κάθε μεμονωμένη ανάρτηση σας στους υπευθύνους και να προσπαθήσουμε να καταφέρουμε αυτή την αλλαγή μέσα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα.

    Αλλά αυτό δεν σας δίνει το δικαίωμα να μπορείτε να παραβαίνετε κανόνες με την ανοχή μας.
    Το θέμα της συζήτησης είναι συγκεκριμένο και είναι η αποστολή. Δεν έχει καμία σχέση με τους σταβλάρχες ή με το νέο πακέτο σταβλαρχών. Υπάρχει ανάλογη συζήτηση οπου μπορείτε να γράψετε εκεί. Μήπως έγραψες εκεί και διαγράφτηκε η ανάρτηση σου; Δεν νομίζω. Αν είχε συμβεί αυτό, μπορούσες κάλλιστα να μου προσάψεις όλα τα παραπάνω αλλά δεν μπορείς να το κάνεις εφόσον έχεις παραβεί κανόνες.
     
  3. flyla78

    flyla78 Μόνιμος στο φόρουμ

    Δεν έχω διάθεση να αντιπαρατεθώ μαζί σου αλλά σου υπενθυμίζω οτι η ανάρτηση μου αφορούσε την τιμή του σταυλάρχη σε σχέση με τις προσφορές που βγάζει η εταιρεία για την επίτευξή της ολοκλήρωσης του δρώμενου "μάντεψε ποιός", την παραδοχή της εταιρείας για το λάθος της και την μετατροπή της σε μόνιμη αποστολή. Οπότε και εγώ θα μπορούσα να ισχυριστώ οτι δεν παρέβηκα κανένα κανόνα. Άρα η ανοχή σου μια τέτοια μέρα επιβάλλονταν και αντί να διαγράφεις αναρτήσεις θα μπορούσες να μας παραπέψεις οπως πολύ σωστά το έκανες στα κατάλληλα θέματα να κλείσεις το θέμα καθώς δεν υφίσταται και να δημιουργήσεις ενα καινούργιο με θέμα "Νέα αποστολή".
     
    Last edited: Mar 12, 2015
    spammer and LILA413 like this.
  4. -Snorkel-

    -Snorkel- Global Team Leader Team Farmerama GR

    Οπως σου είπα και πρίν και αδυνατείς να κατανοήσεις, δυστυχώς, υπάρχει συγκεκριμένο θέμα για να γράψεις τα σχόλια σου για το σταβλάρχη. Αντί λοιπόν να γράψεις στην σωστή ενότητα, ανοίγεις θέμα προσπαθώντας να μας ζητήσεις ανοχή κανόνων;

    Το θέμα αυτό το ανοίξαμε αποκλειστικά για την αποστολή. Υπάρχουν αρκετές αποστολές που ζητάνε ζώα και καρπούς απο μυστηριώδη αλλά αυτο δεν σημαίνει οτι θα πας σε εκείνες τις κουβεντούλες και θα σχολιάζεις για τους αυριανούς σταβλάρχες.

    Οι κανόνες ισχύουν 365 μέρες το χρόνο και 24 ώρες την ημέρα. Λυπάμαι αν σου έχει δημιουργηθεί η εντύπωση οτι μπορείς να παραβαίνεις κανόνες λόγω των προβλημάτων που προέκυψαν.

    Τέλος να σου υπενθυμίσω οτι όλοι οι συντονιστές έχουμε αρκετή πείρα ωστε να γνωρίζουμε πότε πρέπει να ανοίξουμε/κλείσουμε ένα θέμα και δεν είναι αποδεχτό να μας υποδυκνυεις με ποιο τρόπο θα πρέπει να διαχειριζόμαστε το Forum. Αν θεωρείς οτι έχεις περισσότερη πείρα απο εμάς και μπορείς να διαχειριστείς καλύτερα το Forum, μπορείς να κάνεις αίτηση συντονιστή.

    Το θέμα κλείνει καθώς δεν υπάρχει λόγος να συζητάμε περί αυτονόητων κανόνων.
     
Thread Status:
Not open for further replies.