Διαγραφή Φίλου

Η συζήτηση στο 'Βοήθεια για αρχάριους' ξεκίνησε από τον/την stelios.kavala, 24/10/24.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. stelios.kavala

stelios.kavala Επιβλέπων του φόρουμ

Πολύ καλημέρα σας πριν 2 ημέρες έκανα έναν φίλο και τώρα θέλω να τον διαγράψω. Στην αρχή με ρωτάει εάν θέλω ή δεν θέλω τον φίλο αυτόν και πατάω το [νι] και λέω ότι δεν τον θέλω μετά με μεταφέρει στον 2 πίνακα και πάω στον κάδο των και πατάω να τον διαγράψω και μου λέει ότι δεν μπορώ γιατί τον πρόσθεσα τώρα και πρέπει να περάσει 1 ήμερα για να τον διαγράψω. Και ερώτω έχω 2 ή 3 ημέρες που τον πρόσθεσα και γιατί δεν με αφήνει να τον διαγράψω ? μήπως κάνω κάποιο λάθος εάν ναι ποια βήματα πρέπει να ακολουθήσω? Το id μου είναι 27708204.

2. iocaste1

iocaste1 Forum Moderator Team Farmerama GR

Καλημέρα.
    Σε 7 μέρες μπορείς να τον διαγράψεις.
    Ας λέει πρέπει να περάσει 1 μέρα.

3. stelios.kavala

stelios.kavala Επιβλέπων του φόρουμ

Αα μάλιστα χίλια ευχαριστώ για την άμεση απάντησή σου Κα iocaste1 Κα είσαι καλά καλό κουράγιο και καλή συνέχεια σε ευχαριστώ και πάλι.

4. iocaste1

iocaste1 Forum Moderator Team Farmerama GR

Καλή συνέχεια και για εσένα.

Το θέμα κλείνει.

Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.