Διάφοροι Διαγωνισμοί για "Πάρε-Δώσε"

Η συζήτηση στο 'Γωνία ομιλητών' ξεκίνησε από τον/την AMSakis, 4/11/18.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
 1. AMSakis

  AMSakis Έμπειρος

  Καλησπέρα,

  καθώς από το ημερολόγιο έχει ανακοινωθεί ότι την Πέμπτη 15/11/2018 - εκτός απροόπτου - θα τρέξει το δρώμενο Πάρε-Δώσε, αποφάσισα να "ρίξω" εδώ όλους τους διαγωνισμούς που θα μπορούσα να τρέξω - συγκεντρωτικά, από όπου θα μπορείτε να ανοίγετε ξεχωριστά παράθυρα ώστε να μην χάσετε κανέναν.

  Και για αρχή για να γνωρίζουν όλοι που βρίσκονται βαθμολογικά από τους μέχρι τώρα διαγωνισμούς...

  [​IMG]
  Οι διαγωνισμοί που αυτή τι στιγμή τρέχουν και λήγουν σήμερα είναι :

  Οι διαγωνισμοί που ανοίγουν τώρα και λήγουν την Κυριακή 11/11/2018 και ώρα 15:00 μ.μ. με βραβείο για κάθε σωστή πρόβλεψη...


  Η συμμετοχή φυσικά και είναι ελεύθερη σε οποιονδήποτε διαγωνισμό, αυτό που απλά θέλω να τονίσω είναι το γεγονός ότι για κάποιον σχετικά καινούργιο παίκτη τα βραβεία των παραπάνω διαγωνισμών είναι μεγάλη αξίας. Αν σκεφτεί κανείς ότι στην καλύτερη περίπτωση μπορεί να κερδίσει από τους πέντε μόνο διαγωνισμούς πάνω από 30 Τσάτνι Καρότου-Μήλου συν τα βραβεία που μπορεί να κερδίσει από τον 2ο Διαγωνισμό "Πάρε-Δώσε", είναι κρίμα να μην συμμετάσχει.

  Και για όσους αναρωτιούνται, που θα βρω τόσα τσάτνι καρότου-μήλου να μοιράσω, απλά λέω ότι έχω κάνει "τα κουμάντα μου" ώστε να ανταπεξέλθω στους διαγωνισμούς και αν δεν φτάσουν και χρειαστώ κι άλλα - αυτό θα εξαρτηθεί από τις συμμετοχές και τις σωστές απαντήσεις - θα αγοράσω κι άλλα... "Λεφτά υπάρχουν".

  [​IMG]


  Όπως και να έχει εύχομαι να "τινάξετε την αποθήκη μου στο αέρα"...

  Σε οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία, είμαι φυσικά ανοιχτός και θα απαντήσω...

  Καλή τύχη και καλή συνέχεια σε όλους...
   
  Τελευταία επεξεργασία: 4/11/18
  Αρέσει στον/ην skias10.