Feedback Δημοσκόπηση: Θέλετε ένα Δρώμενο Θερισμού που να περιλαμβάνει μια κορυφαία κατάταξη;

Η συζήτηση στο 'Συζητήσεις σχετικά με το παιχνίδι' ξεκίνησε από τον/την .selia., 26/7/18.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
?

Θέλετε ένα Δρώμενο Θερισμού που να περιλαμβάνει μια κορυφαία κατάταξη;

1. Ναι

39.0%
  2. Όχι

32.4%
  3. Δεν γνωρίζω / Δεν με απασχολεί

28.7%
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. .selia.

.selia. Forum Moderator Team Farmerama GR

Γεια χαραντάν αγρότες και αγρότισσες

Όπως γνωρίζετε όλοι, το Farmerama πραγματοποιεί τα τελευταία χρόνια ένα "Δρώμενο Θερισμού", στο οποίο περιλαμβάνει πάντοτε μια λίστα των κορυφαίων παικτών και δίνει ειδικές ανταμοιβές σε αυτούς.
    Λόγω αρκετών ζητημάτων τα τελευταία χρόνια και του σχολιασμού σας ότι τα δρώμενα με λίστες κορυφαίων παικτών έγιναν άδικα / πάρα πολύ απογοητευτικά, αναρωτιόμαστε αν εξακολουθείτε να ενδιαφέρεστε για ένα τέτοιο είδους δρώμενο ή εάν προτιμάτε να προετοιμάσουμε ένα "Δρώμενο Θερισμού" χωρίς τη συνηθισμένη κορυφαία κατάταξη.
    Μην παρεξηγήσετε αυτή την ερώτηση: φυσικά, είμαστε πρόθυμοι να επιδιώξουμε ένα δρώμενο με λίστες κορυφαίων παικτών, το οποίο να είναι ισορροπημένο με δίκαιο τρόπο, αλλά όπως μπορεί να φανταστείτε, αυτό οφείλεται στις διαφορετικές προσδοκίες / επιθυμίες που είναι δύσκολο να υλοποιηθούν. Επίσης, δυστυχώς δεν είναι εύκολο να αποφευχθούν ορισμένα από τα θέματα των προηγούμενων ετών.
    Επομένως, παρακαλούμε να συμμετάσχετε στην ψηφοφορία και να είστε ελεύθεροι να μοιραστείτε τις ιδέες, τις επιθυμίες και τις προσδοκίες σας. Θα κλείσουμε το θέμα σε μια εβδομάδα από σήμερα (Πέμπτη 2 Αυγούστου στις 19:00) και οι συντονιστές θα διαβιβάσουν τα αποτελέσματα και τα σχόλιά σας στην ομάδα του Farmerama.

Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για τα σχόλιά σας,

Η ομάδα του Farmerama

2. SYLVART

SYLVART Επιβλέπων του φόρουμ

καλησπέρα σε όλους, ενδιαφέρουσα η δημοσκόπηση και χαίρομαι πολύ όταν κάνουν δημοσκοπήσεις. Προσωπικά δεν έχω πάρει ποτέ μέρος σε τέτοιο δρώμενο, κυρίως γιατί φοβάμαι να αδειάσω την αποθήκη μου χωρίς να είμαι σίγουρη για το αποτέλεσμα. Αν ήμουν σίγουρη ότι δίνονταν Χ προϊόντα, φυτά, οτιδήποτε θα έπαιρνα ωραία και χρήσιμα έπαθλα θα συμμετείχα και ας άδειαζα την αποθήκη μου. Ποτέ δεν θεώρησα ότι είμαι αδικημένη από το δρώμενο αυτό, και δεν με πείραζε που δεν έπαιρνα μερος, γι' αυτό και ψήφισα "δεν με αποσχολει'

Αρέσει σε kitsena, katerina-paylopoyloy, nickoikono11 και 3 σε άλλους.
  3. gtrullis

gtrullis Βαρόνος του φόρουμ

Αδιάφορο.Μια φορά προσπάθησα,και απέτυχα παταγωδώς.
    ID 28130150

Αρέσει στους katerina-paylopoyloy, FARMER.GP και nickoikono11.
  4. nickoikono11

nickoikono11 Κόμης

Αδιαφορο. Οσες φορες προσπάθησα, απετυχα!

Αρέσει στους katerina-paylopoyloy και FARMER.GP.
  5. FARMER.GP

FARMER.GP Βετεράνος του παιχνιδιού

Καλημέρα!! Εγώ προσωπικά δεν ενδιαφέρομαι για δρώμενο με κορυφαία κατάταξη, επειδή όσες φορές το προσπάθησα, ποτέ δεν πήρα κάποιο σπουδαίο δώρο.:sleepy::( Καλό θα ήταν κατά τη γνώμη μου τέτοια δώρα να δίνονται σε όλους-ες ανεξαιρέτως τους\τις παίκτες-τριες του φαρμεράμα.:)

Αρέσει στους katerina-paylopoyloy, bmanolos και misirli.
  6. AMSakis

AMSakis Αναλυτής του παιχνιδιού

Ασχέτως με το αν παίρνω μέρος ή όχι στο συγκεκριμένο δρώμενο, θα ήθελα να συνεχίσει να υπάρχει λίστα της παγκόσμιας κατάταξης. Ο λόγος για να μπορώ να δω που κυμάνθηκαν τα νούμερα σε σχέση με την προηγούμενη χρονιά και δεύτερον για να βλέπω αναλογικά την ελληνική κατάταξη.
    Άλλωστε και υπάρχει, δεν ενοχλεί κανέναν, δεν είναι κανένα μέσο πίεσης για να παίξει κανείς, ίσα-ίσα μάλιστα μπορεί να βοηθήσει κάποιον να καταλάβει εάν έχει ουσία να παίξει χωρίς να σπαταλήσει τα υπάρχοντα του χωρίς να υπάρχει ελπίδα.

Αρέσει στους skareleni, katerina-paylopoyloy και LILA413.
  7. NOTHS58

NOTHS58 Έμπειρος

Καλησπέρα. Δεν βλέπω να υπάρχει λόγος για κάτι τέτοιο. Αν γίνει τελικά, θα πρέπει να λαμβάνουν δώρα ανάλογα της συμμετοχής τους το 20-25% των συμμετεχόντων, όχι 1.000-3.000 παίκτες... Το 5% να παίρνει όλα τα δώρα και τα κορυφαία, το επόμενο 5% κάποια δώρα λιγότερα, το επόμενο 5% κάποια λιγότερα κ.ο.κ.
    Νομίζω ότι είχα συμμετάσχει μία φορά και τζίφος...

Αρέσει στον/ην katerina-paylopoyloy.
  8. nana

nana Γνώστης του φόρουμ

Ποτε δεν ελαβα μερος ,αλλα δεν με ενοχλει το δρωμενο Οποιος μπορει και θελει γιατι οχι Μου αρεσει να το παρακολουθω!

Αρέσει στους LILA413 και katerina-paylopoyloy.
  9. elenigri

elenigri Εξαιρετικό ταλέντο

αυτή η ερώτηση έπρεπε να γίνει οτα τελείωσε το δρώμενο του 17 οχι τώρα μετα απο 8 μήνες...οσοι παίρνουν μέρος στο δρώμενο και εχουν χιλιάδες καρπούς δέντρων τι θα τους κάνουν??άσχετα αν δεν έπαιρνα μέρος μεχρι τώρα αλλά για φέτος εχω ετοιμαστεί εχω ξοδέψει εκατομμύρια σε καρπούς και πάρα πολλοί σαν εμένα σίγουρο δεν ειναι οτι θα είμαι μέσα αλλα θα προσπαθήσω... θα λυπηθω πολύ αν καταργηθεί

Αρέσει στους mara_libra και katerina-paylopoyloy.
  10. ALCHEMIST.

ALCHEMIST. Μόνιμος στο φόρουμ

Κι΄εγώ αναρωτιέμαι αν η δημοσκόπηση θα χρησιμοποιηθεί ως άλλοθι για προαποφασισμένες αλλαγές στο δρώμενο του θερισμού. Αναρωτιέμαι αν κι΄αυτό το εμβληματικό δρώμενο θα αποδομηθεί ισως επειδή διαπιστώσατε οτι ειναι πολύ δύσκολο έως αδύνατον να μας προσφέρετε ενα δίκαιο ,ισορροπημένο και χωρίς παρατράγουδα δρώμενο.Αν οι εντονες εντάσεις μεταξύ κοινοτήτων στο περσινό δρώμενο σας προβλημάτισαν σε βαθμό που τέθηκε θέμα κατάργησης της λίστας των κορυφαίων παικτών.Οτι κι αν 'εχει γίνει είναι καλύτερα να είστε ειλικρινείς και ξεκάθαροι,οι γενικές και αόριστες αναφορές σε ζητήματα και θέματα ,προβληματίζουν ακόμη περισσότερο
    Η ομάδα του Farmerama δίνει πάντα τον τόνο σε τέτιου ειδους δρώμενα ,απο τις αποφάσεις τις επιλογές και τις δράσεις σας εξαρτάται η τροπή που θα πάρουν.
    .Η αγροτιά ξεκινά καλοπροαίρετα ,προετοιμασμένη να κάνει οτι καλύτερο μπορεί,αν ομως στην πορεία διαπιστώσει οτι ΄υπονομεύεται και απαξιώνεται η προσπαθειά της ,είναι επόμενο να αντιδράσει έντονα ,να μην ξεχάσει και να μην συγχωρήσει.
    Φυσικά θα ψηφίσω ΝΑΙ στη δημοσκόπηση,θέλω οσοι συμπαίκτες μου έχουν προετοιμαστεί για το τοπ να έχουν την ευκαιρία να διασκεδάσουν οπως κι΄οσο τους αρέσει.

Αρέσει σε Dolos-Lolos, tomasgod, mara_libra και 15 σε άλλους.
  11. mara_libra

mara_libra Ημίθεος του φόρουμ

Στο δρώμενο του θερισμού δεν έχω λάβει μέρος ποτέ.
    Παρ'όλα αυτά θαυμάζω τους ανθρώπους με στόχους, που δουλεύουν, προσπαθούν και είναι αγωνιστές!
    Έχω τέτοιους στη γειτονιά μου και τους καμαρώνω!;)
    Υποστηρίζω φανατικά τις ελληνικές συμμετοχές και είμαι 100% μαζί τους, στην προσπάθεια τους, στην "εμμονή" της πρωτιάς..
    Γι αυτούς τους λόγους θα ψηφίσω ναι, γιατί πρέπει όσοι έχουν δουλέψει να αμοιφθούν ανάλογα της δουλειάς τους αυτής!!

Αρέσει σε katerina-paylopoyloy, Dolos-Lolos, LILA413 και 12 σε άλλους.
  12. buenakias

buenakias Νέος ειδικός

Ακριβώς αυτό... Εξάλλου δεν είναι τίποτα πέρα από το γόητρο. Το διακοσμητικό των τοπ 1,000 με τους μπόνους Π.Ε. μπορείς πλέον να το "εξαγοράσεις" από χίλιαδυό μέρη. Προσφορές φιορινιών, κατοικιδίων, συννεφων μαγικής φασολιάς κ.λπ. Και με ένα απλό κλικ αγοράς.
    Παλαιότερα, ήξερες ότι το έπαθλο είναι μοναδικό, όχι μόνο γιατί το κέρδιζαν λίγοι αλλά γιατί δεν προσφερόταν ως μπόνους σχεδόν πουθενά αλλού.
    Όπως και να έχει δεν βλέπω τον λόγο να καταργηθεί. Είναι "ΤΟ event των event" όπως έχει χαρακτηριστεί, κάποιοι παίζουν 11,5 μήνες περιμένοντας μόνο αυτό. Όσο "άδικο" και να το κάνατε (π.χ. προσφορές λιπασμάτων κατά την διάρκειά του) δεν έχει χάσει εντελώς την αίγλη του.
    (ακόμα) 8)

Αρέσει σε katerina-paylopoyloy, 2014chr, LILA413 και 4 σε άλλους.
  13. evieva

evieva Αυτοκράτορας του φόρουμ

Αν και δεν έχω κάνει καμιά προετοιμασία, θα ήταν άδικο για όσους ετοιμάζονται όλη την χρονιά να μην γίνει το event θερισμού.
    Απορώ βέβαια με την ερώτηση και μάλιστα αυτή την περίοδο.
    8)

Αρέσει σε katerina-paylopoyloy, monolith2, sofiapao76 και 4 σε άλλους.
  14. .*Hazel*.

.*Hazel*. Forum Moderator Team Farmerama GR

Σας ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας και για όλα τα σχόλια σας.
    Τα αποτελέσματα και όλα τα σχόλια θα διαβιβαστούν προς την ομάδα του φαρμεράμα
    Η δημοσκόπηση κλείνει

Αρέσει στους White-Farmer και katerina-paylopoyloy.
  15. .selia.

.selia. Forum Moderator Team Farmerama GR

Γεια χαραντάν αγρότισσες και αγρότες,

Σήμερα συζητήθηκε το αποτέλεσμα της δημοσκόπησης από τους υπευθύνους και ειδικά οι προτάσεις σας.
    Σας ανακοινώνουμε λοιπόν ότι θα ετοιμαστεί Δρώμενο Θερισμού που θα περιλαμβάνει και κορυφαία κατάταξη.
    Επιπλέον σας ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας και όλες τις ιδέες και τις προτάσεις σας.
    Ο στόχος μας είναι να σας παρέχουμε ένα δίκαιο Δρώμενο Θερισμού και θα κάνουμε ότι καλύτερο για να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες σας.

Η ομάδα του Farmerama

Αρέσει σε Coinhunter01, White-Farmer, monolith2 και 2 σε άλλους.
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.