Ανακοίνωση Δημοσίευση του διακομιστή Unity/WebGL

Η συζήτηση στο 'Επίσημες ανακοινώσεις' ξεκίνησε από τον/την -Snorkel-, 30/11/20.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
 1. -Snorkel-

  -Snorkel- Global Team Leader Team Farmerama GR

  Γεια σας αγρότες!

  Έχουμε συναρπαστικά νέα!

  Από τις
  2 Δεκεμβρίου 15:00 το Unity/WebGL πρόκειται να δημοσιευτεί στους Live servers μόνιμα.

  Το σημαντικό τεχνικό τεστ μας παρείχε χρήσιμες πληροφορίες οι οποίες μας βοήθησαν απίστευτά πολύ όχι μόνο να οριστικοποιήσουμε τελική ημερομηνία δημοσίευσης αλλά επίσης να προγραμματίσουμε την δημοσίευση της εναλλακτικής λύσης η οποία θα είναι μια εφαρμογή που μπορείτε να κατεβάσετε. Θα δημοσιευτεί την επόμενη εβδομάδα. Η εφαρμογή θα βοηθήσει όλους όσους έχουν προβλήματα με το Unity/WebGL Client. Τα αρχικά τεστς με τους συντονιστές μας πήγαν πάρα πολύ καλά μέχρι στιγμής και όπως συνήθως θα σας ενημερώσουμε όταν έχουμε νεότερα. Μείνετε συντονισμένοι!


  Σας παρακαλούμε να είσαι απολύτως σίγουροι ότι θα κάνουμε τα πάντα που είναι στο χέρι μας να παρέχουμε μια καλή εμπειρία σε κάθε παίκτη αλλά επίσης έχετε στο νου σας ότι το να παίζετε σε flash δεν θα είναι δυνατόν μακροπρόθεσμα.

  Δεν είναι μόνο οι απαιτήσεις υλικού που είναι σημαντικές για παίξετε στο Unity/WebGL Client αλλά και άλλες προϋποθέσεις. Έτσι θέλουμε να σας επισημάνουμε ξανά : Ο περιηγητής Internet Explorer δεν υποστηρίζετε όχι μόνο για το Farmerama αλλά και γενικά! Σας παρακαλούμε να αλλάξετε σε κάποιο άλλο περιηγητή, το οποίο θα σας βοηθήσει να παίξετε στο Unity/WebGL Client.
  Αν παίζετε σε διαφορετικό περιηγητή, είναι επιτακτικό να έχετε την τελευταία έκδοση του.


  Για να συλλέξετε πληροφορίες, θα ήταν χρήσιμο να ρίξετε μια ματιά στις Συχνές ερωτήσεις. ΛΙΝΚ

  Σας ευχαριστούμε ξανά για την υποστήριξη σας - ειδικά κατά την διάρκεια του Open Beta και του τεχνικού τεστ που κάναμε. Η στήριξη σας μας βοήθησε απίστευτα και είμαστε ευγνώμων για την αφοσίωση σας και την κατανόηση!

  Με την δημοσίευση του Unity/WebGL Client κάνουμε το πρώτο σημαντικό βήμα στο μέλλον. Το γράφουμε ξανά : Ο βασικός μας στόχος είναι να γιορτάσουμε πολλά γενέθλια, Πασχαλινές διακοπές , Halloweens και Χριστούγεννα μαζί σας.

  Αλλά τι ακριβώς σημαίνει η δημοσίευση του Unity/WebGL πρακτικά τώρα?

  Το Unity/WebGL Client θα είναι προσβάσιμο από το κουμπί "αλλαγή σε Unity", o Flash διακομιστής θα είναι ο κυρίως server και αυτό σημαίνει οτι αν κάνετε Log in στο Farmerama θα παίζετε στο Flash. Και πάλι μια υπευθύμιση : ο Flash θα είναι διαθέσιμος μόνο για μερικές εβδομάδες ακόμα. Και όπως προείπαμε σύντομα θα υπάρχει εφαρμογή για λήψη το οποίο θα είναι το επόμενο μεγαλύτερο βήμα.

  Τέλος θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους τους συντονιστές. Είναι απίθανοι και μας εμπιστεύονται : Είναι στο πλευρό σας! Σας εκπροσωπούν! Η υποστήριξη τους είναι σημαντική, η άποψή τους και η ακούραστη βοήθεια τους μας βοηθάει με τις αποφάσεις που πρέπει να πάρουμε. Σας ευχαριστούμε! Εκτιμάμε τον καθέναν απο εσάς ξεχωριστά και εκπροσωπείτε την ομάδα και την κοινότητα του Farmerama με τον καλύτερο τρόπο.

  Ανυπομονούμε για τα επόμενα χρόνια και κοιτάμε μπροστά για το μέλλον του Farmerama μαζί σας.


  Η ομάδα του FARMERAMA
   
  Αρέσει σε kikitsa_d, IRENE26, assamar και 20 σε άλλους.
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.