Δευτερος λογαριασμος

Η συζήτηση στο 'Βοήθεια για αρχάριους' ξεκίνησε από τον/την effiepanoulis, 10/10/19.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
  1. effiepanoulis

effiepanoulis Μαθητευόμενος στο φόρουμ

Να κανω μια ερωτηση ως ασχετη που ειμαι.Απαγορευεται να εχουμε κανει αλλο λογαριασμο και να φτιαξουμε μ αυτον νεες φαρμες?Ρωτω γιατι συχνα στα δρωμενα χρειαζεται να περιμενουμε πολλες ωρες,οποτε με καποια αλλη φαρμα συνεχιζουμε να ασχολουμαστε με το παιχνιδι.
    Ευχαριστω για την οποια απαντηση

2. Unicorn*

Unicorn* Στρατηγός του φόρουμ

Καλησπέρα,
    ναι μπορείς να φτιάξει και άλλη φάρμα δεν απαγορεύεται από τους κανόνες.

3. alonisos

alonisos Ανερχόμενος συντάκτης

Ευχαριστω!!!Ουφ ηρεμησα.Ναι ειμαι η ιδια,Alonisos και effiepanoulis για ολους τους φιλους μου.Τουλαχιστον θα μπορω να κανω αναρτησεις απο οποια φαρμα χρησιμοποιω εκεινη τη στιγμη.Ευχαριστω unicorn!!

4. -Snorkel-

-Snorkel- Global Team Leader Team Farmerama GR

Οχι δεν μπορείς. Στο forum θα χρησιμοποιείς ένα λογαριασμό.

5. alonisos

alonisos Ανερχόμενος συντάκτης

Ενταξει.Συγνωμη απο αγνοια ισως εκανα η ειπα κτι που δεν ηταν στους κανονισμους.Λυπαμαι.Δεν θα επαναληφθει.

6. *Kirki*

*Kirki* Forum Moderator Team Farmerama GR

Δεν υπάρχει πρόβλημα, απλά να θυμάσαι ότι μπορείς να έχεις πολλούς λογαριασμούς φάρμας αλλά στο φόρουμ θα χρησιμοποιείς ένα λογαριασμό.
    Θέλεις να ρωτήσεις κάτι άλλο πάνω στο θέμα ή μπορούμε να το κλείσουμε;