Δεν φορτώνει κανονικά ο Client

Η συζήτηση στο 'Τεχνικά προβλήματα' ξεκίνησε από τον/την Lilpanther, 16/12/24.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. Lilpanther

Lilpanther Μαθητευόμενος στο φόρουμ

Καλησπέρα
    το ID μου ειναι 57750931
    Ενω μπαινω κανονικα με browser..οταν προσπαθω να μπω με τον client, μολονότι κανει Log in ..πατώντας σε οποιαδήποτε τοποθεσία του χάρτη, δεν μεταβαίνω σε καμία απο τις εκτάσεις.. Το ιντερνετ μου παιζει κανονικα.. δοκιμασα επανεκκινηση και του client και επανεκκινηση του Pc.. Και πάλι τιποτα. Υπαρχει κατι αλλο που μπορω να δοκιμάσω..?

2. iocaste1

iocaste1 Forum Moderator Team Farmerama GR

Καλησπέρα.
    Κάνε απεγκατάσταση του client και μετά νέα εγκατάσταση.

3. Lilpanther

Το έκανα.. αλλα ούτε ετσι παίζει..

4. iocaste1

Σου κάναμε καθαρισμό εμείς....δοκίμασε σε παρακαλώ ξανά.
    Δεν έχει πρόβλημα το παιχνίδι, είναι δικό σου.

5. Lilpanther

Δεν παιζει με καμια δυναμη ο Client.. ! Επαιζε κανονικα μεχρι το πρωι.. δεν εχει αλλαξει κατι στο PC μου ή στο δικτυο μου εκτοτε.. Ξαφνικα σταματησε να φορτώνει εκτασεις...εκανα οσα αναφερατε παραπανω..αλλα δεν εχει αλλαξει τιποτα.

6. iocaste1

Δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο. Εγώ από client μπαίνω και για την ώρα δεν έχω κανένα θέμα.
    Εφόσον δεν έχεις πρόβλημα από browser....όλα καλά.

7. Lilpanther

Το δοκιμασα και απο αλλα δυο PC..και μαλιστα αλλαξα και παροχο Internet.
    Σε κανενα απο τα PC δεν παιζει ο Client. Αρα σιγουρα δεν ειναι θεμα δικο μας εδω τοπικα.

8. iocaste1

Σου λέω ξανά....δεν υπάρχει κανένα θέμα με το παιχνίδι.
    Κάνε επανεκκίνηση στο ρούτερ μήπως και αλλάξει κάτι.

9. Lilpanther

Δυστυχως εως και σημερα.. εξακολουθω και δεν μπορω να παιξω απο τον Client. To μονο πραγμα που λειτουργει, ειναι η μεταβαση στον μύλο, τίποτα αλλο. Ουτε η επανεκκινηση ρουτερ ουτε τιποτα δεν το εχει φτιαξει. Εσεις προφανως μου λετε οτι δεν υπαρχει θεμα, αλλα με ολα οσα εκανα, θα επρεπε να παιξει. Μεχρι χθες το πρωι επαιζε κανονικοτατα! Και ναι μεν παιζει απο browser...αλλα απο τον client ήταν σαφως πιο γρηγορη η αναδραση. Εν παση περιπτωση αφου δεν μπορειτε να κανετε / προτείνετε τιποτα αλλο, το αφηνω ως εχει. Ευχαριστω.

10. -*thumbelina*-

-*thumbelina*- Board Administrator Team Farmerama GR

Δυστυχώς δεν έχουμε να σου προτείνουμε κάτι άλλο, πέρα απο τις οδηγίες που σου δώσαμε.

Το θέμα κλείνει.

Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.