Δεν πιστώθηκε μπόνους 100%

Η συζήτηση στο 'Αρχείο βοηθητικών κειμένων' ξεκίνησε από τον/την 2014chr, 15/12/14.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. 2014chr

2014chr Μεγάλος δάσκαλος του φόρουμ

Καλημέρα
    και καλήεβδομάδα να έχουμε ..
    Το Σάββατο όταν ξεκίνησε το δρώμενο 100% αγόρασα φιορίνια και με λίγη καθηστέρηση μου πιστώθηκε το μπόνους .Ψές βράδυ γύρω στις 9 και κάτι έκανα ακόμα μιά αγορά φιορινιών για να επεκτείνω το μπόνους ,όμως το ρολόι μου δείχνει μέχρι και σήμερα την λήξη του πρώτου μπόνους,(σε 02.54 ωρες)ενω θα έπρεπε να λήγει 24 ώρες απο την τελευταία μου αγορά, δηλαδη θα έπρεπε να λήγει γύρω στις 9 απόψε..
    Ειπα να μην ενοχλήσω ψες Κυριακάτικα....
    Μήπως μπορειτε παρακαλώ να το ελέγξετε;Η αγορά εγινε με τον σωστό τρόπο...
    id: 19849689
    Σας ευχαριστώ πολύ!

2. *Pandora*

*Pandora* Επίτροπος του φόρουμ

Καλημέρα,

Συμφωνα με την ανακοίνωση το mini event ξεκίνησε την Κυριακή και όχι το Σάββατο:

https://board-el.farmerama.com/index.php?threads/mega-ημέρα-Π-Ε.12050/

Δεν μπορεί να πήρες το μπόνους απο την αγορά του Σαββατου. Μήπως έχεις μπερδευτεί και κάτι μου λες λάθος;

3. 2014chr

Συγνώμη ,έχετε δίκαιο.Η πρώτη μου αγορά ήταν το πρωί της Κυριακής και η δεύτερη αγορά γύρω στις 9 ψες βράδυ. Ηδη έτρεχε το πρώτο μπόνους της πρωινής αγοράς φιορινιών.Δεν θα έπρεπε το δεύτερο μπόνους να λήγει απόψε στις 9;; 24ώρες δεν είναι η διάρκεια του;;
    Και πάλι συγνώμη άν δεν τα λέω καλά και σας μπερδεύω.
    Η αγορές μου είμαι σίγουρη πως φαίνονται στον λογαριασμό μου με το id μου..
    Ευχαριστώ για το χρόνο σας.

4. *Kirki*

*Kirki* Forum Moderator Team Farmerama GR

Καλημέρα.

Το μπόνους ξεκινά να μετράει απ την πρώτη αγορά της μέρας. Και τελειώνει μετά από 24 ώρες. Η δεύτερη αγορά μέσα στην ημέρα δεν επιμηκύνει το χρόνο του μπόνους.
    Βάση των logs σου η πρώτη αγορά της ημέρας έγινε 2014-12-14 και ώρα 11:18:08 οπότε και λήγει 2014-12-15 και ώρα 11:18:08 ώρες σέρβερ.
    Ουσιαστικά λοιπόν το μπόνους σου λήγει 2014-12-15 12:18:08.

5. 2014chr

Αυτό θα πει :Την πάτησα!:wuerg:
    Παθήματα μου-μαθήματα!:cry:
    Να στε καλά!Ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο ,τον κόπο και την υπομονή σας!
    Καλή συνέχεια και καλή εβδομάδα σε όλους!

6. *Kirki*

*Kirki* Forum Moderator Team Farmerama GR

Παρακαλούμε. :)

Καλή συνέχεια και καλή εβδομάδα σου εύχομαι.
    Το θέμα απαντήθηκε και κλείνει.

Αρέσει στον/ην 2014chr.
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.