Δεν πιστώθηκε η ανταμοιβή.

Η συζήτηση στο 'Αρχείο βοηθητικών κειμένων' ξεκίνησε από τον/την αντωνια, 28/3/15.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. αντωνια

αντωνια Μαθητευόμενος στο φόρουμ

Καλησπέρα. Θα ήθελα να ελέγξετε αν μου πιστώθηκε η ανταμοιβή από την ολοκλήρωση της εργασίας 3/5 στο δρώμενο - έχεις δέμα- ID: 1233957. Ευχαριστώ.

2. *Pandora*

*Pandora* Επίτροπος του φόρουμ

Καλησπέρα,

Μετά από ελέγχο του τεχνικού τμήματος διαπιστώθηκε ότι εχεις κάνει και παραλάβει κανονικά την αμοιβή του συγκεκριμένου βηματος στις 2015-03-28 18:15:54.

3. αντωνια

Θα παρακαλούσα να ελέγξετε αν μου πιστώθηκαν και της εργασίας 4/5 του ίδιου δρώμενου που ολοκλήρωσα πριν λίγο. Σας ενοχλώ επειδή δεν μου μου βγαίνει το μήνυμα που συνήθως βγαίνει όταν ολοκληρώνουμε κάποια εργασία. Και πάλι ευχαριστώ.

4. *Pandora*

Ναι ,έχεις λάβει και της εργασίας 4/5. Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα στην πίστωση των ανταμοιβών και εφόσον βλέπεις τσεκαρισμένο το βήμα (έχει ολοκληρωθεί ) έχεις λάβει και τι αμοιβές. Επίσης μπορείς να ελέγξεις του π.ε. ή τα χ.τ. ή ότι σου δίνεται πριν και μετά την ολοκλήρωση του βήματος για να το διαπιστώσεις εύκολα.

5. αντωνια

Ευχαριστώ πολύ. Καλό βράδυ καλή συνέχεια.

6. *Pandora*

Παρακαλώ. Καλή συνέχεια.

Το θέμα απαντηθηκε και κλείνει.

Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.