Δεν πιστώθηκαν τα δώρα από το link

Η συζήτηση στο 'Αρχείο βοηθητικών κειμένων' ξεκίνησε από τον/την eeelenaki, 5/9/16.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. eeelenaki

eeelenaki Ειδικός του φόρουμ

Καλησπέρα :)
    Θα ήθελα τη βοήθεια σας σχετικά με αυτό το θέμα
    Έκανα την εγγραφή της νέας φάρμας, με το όνομα
    eeelenaki1 (γιατί με το όνομα eeelenaki σκέτο δεν το δεχόταν)
    Ακολούθησα όλες τις οδηγίες της κουκουβάγιας και εκτελούσα τις εντολές που μου έδινε ακολουθώντας τα βελάκια.
    Κάθε εργασία που έκανα έβλεπα τα αναδυόμενα παράθυρα με τα δώρα που ερχόντουσαν.
    Εκτέλεσα τις εντολές της κουκουβάγιας μέχρι εκεί που δεν μου έδινε άλλες, και μετά βγήκα από τη φάρμα...
    Η απορία μου είναι:
    Τα δώρα αυτά που αναφέρει ο συμπαίκτης μου AMSakis, δεν πάνε στην κύρια φάρμα μας;; (αυτήν την εντύπωση είχα) μένουν σ' εκείνη τη φάρμα;;;
    Γιατί μπήκα πάλι στη βασική μου φάρμα και δεν βρήκα δώρα...

2. .selia.

.selia. Forum Moderator Team Farmerama GR

Καλησπέρα,

Τα δώρα που αναφέρεσαι είναι για τη δημιουργία νέου λογαριασμού, εάν κάνεις εγγραφή από το συγκεκριμένο link. Δεν έχει καμία σχέση αν εσύ έχεις άλλους λογαριασμούς στο παιχνίδι.

3. eeelenaki

Εγώ έχω μόνο τη φάρμα eeelenaki (δεν έχω άλλες φάρμες και δεν θέλω να έχω άλλες φάρμες) το μόνο που μπορώ να κάνω με αυτή τη φάρμα eeelenaki1 που άνοιξα, είναι να στείλω ότι δώρα πήρα, σε κάποιους φίλους μου στο πάρε δώσε...
    Αν τα στείλω στη βασική μου φάρμα, θα θεωρηθεί pushing έτσι δεν είναι;;;

4. .selia.

Φυσικά και θα θεωρηθεί pushing αν τα στείλεις στη δική σου φάρμα.

5. eeelenaki

Εντάξει ευχαριστώ!!!!
    Νομίζω ότι θα ξαναναμπώ σ' αυτή τη φάρμα για μία και τελευταία φορά μόνο για να στείλω το διακοσμητικό σε κάποιον φίλο στο πάρε δώσε και δεν θα ξαναμπώ...
    Πάντως έτσι νομίζω ότι θα ανοιχτούν πολλοί λογαριασμοί που θα μείνουν παρατημένοι...
    Μπορείτε να κλείσετε το θέμα.

6. .selia.

Η ενέργεια αυτή έχει ως σκοπό την προσέλκυση νέων παικτών στο παιχνίδι, που έχουν σκοπό να ανοίξουν λογαριασμό και να τον κρατήσουν. Όχι για να μεταφέρονται τα δώρα από τη μία φάρμα στην άλλη άσκοπα.

Καλή συνέχεια,

Το θέμα έχει απαντηθεί και κλείνει.

Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.