Δεν μπορω να παραδωσω

Η συζήτηση στο 'Αρχείο βοηθητικών κειμένων' ξεκίνησε από τον/την Stefoulini, 10/6/15.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
  1. Stefoulini

Stefoulini Βαρόνος του φόρουμ

Εδω και ωρα προσπαθω να παραδωσω τα κοραλλια παταω το ν αλλα δεν τα παραδιδει.τι να κανω? Αφου εχει περασει και η ωρα και τελειωσε το ηβεντ και δεν θα μου πιστωθει το διακοσμητικ του πρωτου βηματος.

2. -Snorkel-

-Snorkel- Global Team Leader Team Farmerama GR

Καλησπέρα

Το δρώμενο έχει λήξει. Εφόσον δεν έχεις κάνει ακόμα ανανέωση, βλέπεις το δρώμενο αλλά δεν μπορείς να παραδώσεις.
    Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Πάντα ισχύει αυτό.

3. Stefoulini

ειμαι σχεδον σιγουρη οτι πατουσα πριν να τελειωσει το ηβεντ απλα ειχε κολλησει και ξοδεψα παρα πολλες σ.τ. για να ειναι ετοιμα τα κορραλια μου και τωρα θα πανε τζαμπα? γιατι μονο 10 δεν ειχα παραδωσει ολα τα αλλα τα παρεδωσα αρα δε θα παρω τα χτ και τους πε....

4. *Pandora*

*Pandora* Επίτροπος του φόρουμ

5. Stefoulini

αυτο το ξερω, αλλα μιλαω για αυτα που παρεδωσα χωρις να προλαβω να δωσω τα 10 υπολοιπα κοραλλια. η μηπως αν δεν ολοκληρωσουμε καποιο βημα τα προιοντα γυρνανε στην αποθηκη?

6. *Pandora*

*Pandora* Επίτροπος του φόρουμ

Ακριβώς. Εφόσον δεν ολοκληρώθηκε το βήμα,δεν επιστρέφονται οσα εχεις ήδη παραδώσει σε αυτό.

Αρέσει στον/ην Stefoulini.