Δεν μπορω να μπω στο παιχνιδι

Η συζήτηση στο 'Γενικά προβλήματα' ξεκίνησε από τον/την pepi763, 14/8/23.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. pepi763

pepi763 Ανερχόμενος συντάκτης

Μετα δυσκολίας μπαίνω περναω τον κωδικο μου κανονικα και δεν με βαζει ξανα προσπαθω ξανα και ξανα και οταν γυρναει η γλώσσα στα γερμανικα με βάζει στο παιχνιδι.Τα γραφικα ειναι λάθος πχ παω να παρω οτι εχω φυτέψει ενω εχουν γινει τα διχνει σαν να τα φυτεψα τωρα το ιδιο και με τα δεντρα .μπορει να το ελενξει καποιος?δεν ξερω πως να βρω τον κωδικο εδω στο παιχνιδι να το δειτε η να σας στειλω το email μου?

2. -*thumbelina*-

-*thumbelina*- Board Administrator Team Farmerama GR

Καλημέρα. Το πρόβλημα με τα γραφικά είναι γνωστό, δεν υπάρχει κάποιο άλλο πρόβλημα αυτή τη στιγμή.

3. pepi763

το οτι δεν μπορω να μπω?βγαζει στην αρχη μια καρτελα στα ελληνικα παταω συμφωνω βαζω τον κωδικο μου κανονικα λεει δεν συσχετιζεται μετα ξανα παταω τον κωδικο μου βγαζει την καρτελα την ιδια στα γερμανικα παταω συμφωνω και μπαινω

4. iocaste1

iocaste1 Forum Moderator Team Farmerama GR

Η καρτέλα στα Γερμανικά είναι αυτή ε;
    upload_2023-8-16_6-48-48.png
    Είναι η ίδια με τα Ελληνικά,βγαίνει τώρα και μια βδομάδα και κάποια στιγμή θα διορθωθεί.Βγαίνει και σε μένα και σε όλους τους παίκτες.
    Τώρα οι τεχνικοί ασχολούνται με τα πιο σοβαρά προβλήματα που υπάρχουν.
    Η καρτέλα αυτή δεν με εμποδίζει καθόλου να μπω στο παιχνίδι όπως και σένα.
    Πατάμε συμφωνώ και μπαίνουμε.
    Ένα κλικ μόνο είναι.Θα περάσει.

5. pepi763

ενταξει κλεισε το θεμα

6. iocaste1

iocaste1 Forum Moderator Team Farmerama GR

Το θέμα κλείνει.

Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.