Δεν μου πιστώθηκε ένας "κρυωμένος χαμαιλέοντας"

Η συζήτηση στο 'Αρχείο βοηθητικών κειμένων' ξεκίνησε από τον/την nat5, 7/3/15.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. nat5

nat5 Αρχάριος στο φόρουμ

Σε μία παρτίδα από εκτροφές (μάζευα με θεριστική) καθώς μου έβγαζε ανά τετράδα τι δίνει κάθε στάβλος εκτροφής εμφανίστηκε στο πινακάκι ένας χαμαιλέοντας με άσπρο μπουζάκι και σκουφάκι.

Επειδή μου έκανε εντύπωση πριν πατήσω το "τικ" να εξαφανιστεί το συγκεκριμένο πινακάκι, έβαλα πάνω σ' αυτόν τον χαμαιλέοντα τον κέρσορα και μου έδειξε πως είναι "κρυωμένος χαμαιλέοντας". Όταν πήγα να κάνω νέες εκτροφές είδα πως δεν μου είχε πιστωθεί ... και μάλιστα τρελάθηκα όταν είδα πως είναι η "τελευταία γενιά" στην εκτροφή χαμαιλέοντα !!!

Δεν ξέρω τι έγινε αλλά αυτό είναι πολύ άδικο! Το πινακάκι δεν μπορεί να κάνει λάθος και εγώ είμαι 100% σίγουρη τι είδα και τι διάβασα!!! Μια φορά μου έτυχε κάτι τέτοιο και να μην πιστωθεί? Πως γίνεται?

2. *Kirki*

*Kirki* Forum Moderator Team Farmerama GR

Καλησπέρα.

Κάνε σε παρακαλώ μια ανανέωση σελίδας και έλεγξε για το ζώο εκτροφής στον αχυρώνα σου.
    Εφ όσον το έχεις κερδίσει θα είναι σίγουρα εκεί!

3. nat5

nat5 Αρχάριος στο φόρουμ

Είχα κάνει ανανέωση αλλά δεν είχα κοιτάξει στον αχυρώνα! Το κοιταζα μέσα από τους στάβλους εκτροφής που μας βγάζει τι ζώα εκτροφής έχουμε και εκεί δεν το έδειχνε.

Όταν πήγα στον αχυρώνα όμως όπως μου είπες το ζώο ήταν εκεί ευτυχώς! Σε ευχαριστώ πολύ! Το θέμα μπορεί να κλείσει.

4. *Kirki*

*Kirki* Forum Moderator Team Farmerama GR

Παρακαλώ.
    Να σε ενημερώσω ότι και εκεί που έψαχνες θα το δεις, αν ρίξεις μια πιο προσεκτική ματιά!

Καλή συνέχεια στο παιχνίδι! :)

Το θέμα απαντήθηκε και κλείνει.

Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.