Δεν μου έχουν πιστωθεί οι 10 σπόροι του δρώμενου...

Η συζήτηση στο 'Τεχνικά προβλήματα' ξεκίνησε από τον/την sofaki1968, 7/10/22.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. sofaki1968

sofaki1968 Επαγγελματίας του φόρουμ

Καλημέρα!

Δυστυχώς δεν μπήκα στο φόρουμ χθες και μάλιστα δεν σκέφτηκα καθόλου πως είχε ξεκινήσει καινούργιο δρώμενο.

Σήμερα διάβασα στις ΣΕ πως έπρεπε να μου έχουν πιστωθεί 10 σπόροι από το καινούργιο φυτό. Δεν πιστώθηκαν όμως γιατί από χθες φυτεύω και στην εκτάση Πανσελήνου και στο δάσος των Μανιταριών και αν ήταν θα το είχα δει. Ούτε στο ρολογάκι μου υπάρχει το κουμπί για το νέο δρώμενο.

Το ID μου είναι: 27166523

Μπορείτε σας παρακαλώ να το διορθώσετε το συντομότερο για να μην χάνω χρόνο?

2. -Snorkel-

-Snorkel- Global Team Leader Team Farmerama GR

Καλημέρα

Ποιος σπόρους ψάχνεις και απο ποιο καινούριο φυτό; o_O

Αν εννοείς από το δρώμενο, υπάρχουν κάμποσες ανακοινώσεις που αναφέρουν οτι το δρώμενο θα ξεκινήσει σήμερα λόγω τεχνικού προβλήματος.

3. sofaki1968

sofaki1968 Επαγγελματίας του φόρουμ

Καλημέρα!

Ωχ! Ναι τώρα μπήκα ξανά στις Σ.Ε. και τις διάβασα. Δεν κατέβηκα μέχρι το τέλος της μπάρας από βιασύνη και κοίταξα μόνο στις Επίσημες και Τεχνικές ανακοινώσεις αν υπάρχει κάτι.

Δικό μου λάθος. Με συγχωρείτε για την αναστάτωση. Και ευχαριστώ για την άμεση απάντηση. Μπορεί να κλείσει το θέμα.

4. -*thumbelina*-

-*thumbelina*- Board Administrator Team Farmerama GR

Παρακαλούμε.

Το θέμα απαντήθηκε και κλείνει.

Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.