Δεν εχω καταλαβει το ιβεντ

Η συζήτηση στο 'Βοήθεια για αρχάριους' ξεκίνησε από τον/την tserdakidis2001, 20/8/26 στις 13:41.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. tserdakidis2001

tserdakidis2001 Αρχάριος στο φόρουμ

Καλησπερα σας ειμαι πλεον ενα πολυ ενεργο μελος και ολοκληρωνω ολα τα ιβεντ . εδω μετα απο 6 προσπαθειες και αποτυχια σε ολες ενω εχω ξοδεψει αρκετα φιορινια δεν εχω ολοκληρωσει ουτε το πρωτο βημα. Επειδη συνηθως αγοραζω κυριως το πακετο για τις γιορτες δεν θα ηθελα να αγορασω πακετο για ιβεντ . μπορω να εχω μια βοηθεια να παρω πισω τα φιλτρα πχ που αγορασα με φιορινια και παλι δεν εβγαλα ακρη;

2. -*thumbelina*-

-*thumbelina*- Board Administrator Team Farmerama GR

Καλησπέρα. Σε όλα τα δρώμενα οι συχνές ερωτήσεις είναι αναλυτικές και μπορείς να ρωτήσεις οτι δεν καταλαβαίνεις.
    Εφόσον αγόρασες φίλτρα τα οποία - όπως λες- δεν σε βοήθησαν να παίξεις το πρώτο παιχνίδι, δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι. Δεν μπορούμε να δώσουμε πίσω τα φιορίνια, εφόσον χρησιμοποίησες τα φίλτρα.

3. tserdakidis2001

Το καταλαβαινω και τα διαβασα. ζητησα πισω τα φιλτρα γιατι ειδα οτι εχει οριο και τι δεν μπορουσα να αγορασω αλλα κατι που θα μου δημιουργησει προβλημα στα επομενα παιχνιδια, δοκιμασα απο απογνωση να πατησω αριστερο κλικ και οι καρτες τοποθετοντουσαν μονες τους κατι που δεν αναφερετε στις συχνες ερωτησεις

4. -Snorkel-

-Snorkel- Global Team Leader Team Farmerama GR

Αν σε μπερδεύει το αριστερό κλικ, τότε μην το κάνεις και τοποθέτησε τις κάρτες μόνος σου.
    Δεν μπορώ να καταλάβω γιατι αυτό σε μπερδεύει.

5. tserdakidis2001

Οποτε το αριστερο κλικ στην ουσια ειναι σαν βοηθος που τοποθετει τις τρανγμενες καρτες στην καλυτερη δυαντη τους θεση;;

6. -Snorkel-

Ναι σωστά.Είναι βοήθεια. Αν σε μπερδεύει μην το χρησιμοποιείς.

7. tserdakidis2001

Σε καθε παινχιδι θα χρεαιζεται βοηθεια με φιλτρα κυριως για τραβηγμα συγκεκριμενης καρτας;

8. -Snorkel-

Αν δεν ξέρεις να παίζεις το παιχνίδι, δεν θα χρειαστούν.

Εγώ για παράδειγμα δεν χρησιμοποιώ φίλτρα παρα μόνο στα πολύ δύσκολα παιχνίδια και αυτό σπάνια.

Αλλά από το παίξιμο των παιχνιδιών μπορείς να κερδίσεις αρκετά φίλτρα και δεν χρειάζεται να αγοράσεις.

9. tserdakidis2001

Σε ευχαριστω

10. iocaste1

iocaste1 Forum Moderator Team Farmerama GR

Παρακαλούμε.

Το θέμα απαντήθηκε και κλείνει.

Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.