Δεν βρήσκω έναν στάβλο που αγόρασα

Η συζήτηση στο 'Αρχείο βοηθητικών κειμένων' ξεκίνησε από τον/την anna.apostolos, 9/5/16.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. anna.apostolos

anna.apostolos Μαθητευόμενος στο φόρουμ

Αγόρασα έναν στάβλο στο νησί και ενώ αφαιρέθηκαν τα χρήματα δεν υπάρχει στα υπάρχοντά μου.

2. .selia.

.selia. Forum Moderator Team Farmerama GR

Καλησπέρα,

Μπορείς να μας πεις τι στάβλο αγόρασες?

Κάνε μία ανανέωση και τσέκαρε στην μπάρα αριστερά, στο εικονίδιο με τα ζώα.

3. anna.apostolos

Δε ξέρω πως να τσεκάρω στη μπάρα αριστερά το εικονίδιο με τα ζώα. Αγόρασα ένα μυστηριώδη στάβλο ΒΑΗΑΜΑRΑΜΑ αξίας 15 φιορίνια.

4. .selia.

Τι εννοείς δεν ξέρεις να τσεκάρεις αριστερά στη μπάρα? Από που τοποθετείς τους στάβλους στη φάρμα σου?

Έλεγξε αν ο στάβλος που αγόρασες είναι εκεί, αλλιώς αν τον έχεις ήδη τοποθετήσει σε κάποια έκταση.

Και επίσης μήπως τον άνοιξες ήδη με φιορίνια?

5. anna.apostolos

Δεν κατάλαβα ποια μπάρα. Συγγνώμη. Όχι ο στάβλος μου δεν είναι εκεί. Με φιορίνια άνοιξα τον προ τελευταίο. Αγόρασα ένα και τον άνοιξα με φιορίνα και πήρα ένα κλουβί πάντα πορτοκαλί και κατεθείαν αγόρασα καινούργειο και δεν μου πιστώθηκε.

6. .selia.

Δώσε μας σε παρακαλώ το ID σου να το ελέγξουμε.

7. anna.apostolos

ID: 47855539 Ευχαριστώ!

8. -Snorkel-

-Snorkel- Global Team Leader Team Farmerama GR

Καλησπέρα

Συνολικά αγόρασες 7 μυστηριώδεις στάβλους "τοπάζι" και η τελευταία αγορά έγινε στις 2016-05-09 13:29:29
    Τους έχεις ανοίξει και τους 7 και μάλιστα στις 2016-05-09 13:29:41 πλήρωσες 3 Φιορίνια για να ανοίξεις τον τελευταίο σου μυστηριώδη στάβλο.

Δεν υπάρχει καμία άλλη αγορά μετά απο αυτό.

9. anna.apostolos

Αυτός ήταν ο προ τελευταιος. Είχα 23 φιορίνια και επειδή δεν είχα πολύ χρόνο πλήρωσα 3 φιορίνια όπως σας το έχω ήδη αναφέρει για να τον ανοίξω και άλλα 15 για να αγοράσω άλλον έναν.

10. -Snorkel-

-Snorkel- Global Team Leader Team Farmerama GR

Είχες 38 Φιορίνια από τις 2016-05-08 19:28:18
    Στις 2016-05-09 08:28:26 αγόρασες ένα μυστηριώδη στάβλο και το νέο σου υπόλοιπο ήταν 23 Φιορίνια
    Στις 2016-05-09 13:29:29 αγόρασες ένα μυστηριώδη στάβλο και το νέο σου υπόλοιπο ήταν 8 Φιορίνια
    Στις 2016-05-09 13:29:41 Πλήρωσες 3 Φιορίνια για άμεση ολοκλήρωση και το νέο σου υπόλοιπο είναι 5 Φιορίνια.

11. anna.apostolos

Εντάξει ευχαριστώ! Το θέμα απαντύθηκε και κλείνει.

12. .selia.

Καλή συνέχεια,

Το θέμα απαντήθηκε και κλείνει.

Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.