Δεν έχω δυνατότητα αγοράς φιορινιων με SMS ή με τηλέφωνο

Η συζήτηση στο 'Αρχείο βοηθητικών κειμένων' ξεκίνησε από τον/την poi94, 25/6/16.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. poi94

poi94 Ανερχόμενος συντάκτης

για την αγορά φιορινιών μου εμφανίζει μόνο με άλλου είδους πληρωμές και όχι με SMS ή τηλέφωνο υπάρχει κάποιο γενικότερο θέμα που δεν έχω διαβάσει;
    ευχαριστώ

Αρέσει στον/ην kolokythopitas.
  2. .selia.

.selia. Forum Moderator Team Farmerama GR

Αναλόγως τι ποσό προσπαθείς να αγοράσεις, σου βγάζει και τους αντίστοιχους τρόπους πληρωμής.

Όταν πας στην τράπεζα, θα δεις το ποσό φιορινιών που είναι διαθέσιμο για sms ή για τηλέφωνο, όπως στην παρακάτω εικόνα.

3. poi94

Αυτόπου αναφέρω δεν είναι που θα τα βρώ αλλα ότι ΔΕΝ εμφανίζονται οι επιλογές αυές στο menu μου, παρά μόνο με τους άλλους τρόπους. Οι επιλογές μαυ ξεκινούν από την 50Φ με 1,49 αν μπορεί να λυθεί γιατί θέλω πάρω πακέτο για δεδρίλια και δεν μπορώ

ευχαριστώ
    Ιd 22732474

4. .*Hazel*.

.*Hazel*. Ζωντανός θρύλος του φόρουμ

Καλημέρα
    Όταν μπαίνεις στην τράπεζα, πάνω αριστερά σου δείχνει την ελληνική σημαία ?

5. poi94

όχι μου δείχνει την Λιθουανική σημαία πιθανόν επειδή χρησημοποιώ paysafe λιθουνίας.

μπορώ να αλλάξω κάποιες ρυθμίσεις να ξανα έχω τη δυνατότητα
    ευχαριστώ

Η τελευταία επεξεργασία έγινε από συντονιστή: 26/6/16
  6. .*Hazel*.

Αν είσαι με σημαία Λιθουανίας, τότε βλέπεις και τις ανάλογες τιμές που ισχύουν για τη Λιθουανία , γι αυτό και βλέπεις τιμές Λιθουανίας στην επιλογή για κινητό και μπορείς να αγοράσεις μόνο με λιθουανικό κινητό
    Μπορείς να χρησιμοποιήσεις paysafe Λιθουανίας για να προλάβεις την προσφορά
    Αν μένεις Ελλάδα μπορείς να στείλεις υποστήριξη και να ζητήσεις αλλαγή της σημαίας

7. poi94

Αυτή τη στιγμή δεν θέλω να χρησιμοποιήσω την κάρτα μου γιατί τη θέλω για τους μηνιαίους βοηθούς Επίσης σε post αναφέρετε ότι μμπορώ να χρησιμοποιώ paysafe άλλης χώρας χωρίς να αναφέρετε ότι αλλάξουν και οι ρυθμίσεις οπότε χάνεις επιλογές. Επίσης μελλοντικά λογω ταξιδίων θα χρησιμοποιώ και άλλων χωρών. Θα γίνεται η ίδια ιστορία; Μήοως πρέπει να γίνουν κάποιες αλλαγες γι εμάς; ευχαριστώ

8. .selia.

.selia. Forum Moderator Team Farmerama GR

Η τράπεζα λειτουργεί με βάση τους τρόπους πληρωμής που επιλέγεις. Από τη στιγμή που υπάρχουν ειδικές τιμές για κάποιες χώρες, δεν είναι δίκαιο να το επωφελούνται άλλες χώρες μέσω άλλων τρόπων πληρωμής. Όταν χρησιμοποιείς paysafe άλλης χώρας, θα έχεις και τις αντίστοιχες τιμές.

Η υποστήριξη μπορεί να σου αλλάξει την σημαία, αν δείξεις ότι μένεις Ελλάδα. Αν όμως κάθε φορά χρησιμοποιείς κάρτες που έχουν εκδοθεί σε άλλες χώρες, τότε η σημαία θα ξαναλλάξει.

9. poi94

Ευχαριστώ για την απάντηση
    \Σχετικά με τις ειδικές τιμές και περί ωφέλειας και αδικίας λογο αλλαγής χώρας αυτό δεν υσχύει και απορώ πως το εκφάζεται δίνοντας λάθος εντυπώσεις μέσα στο forum. Δεν θα προσπαθούσαμε να βρούμε από άλλες χώρες αν δεν υπήρχε ο περιορισμός και φυσικά δεν το κάνουμε για να "επωφεληθούμε" ένατι των άλλων. Θεωρώ ότι με προσβάλετε. Ούτε ζήτησα να αλλάξετε τιμές ούτε κάτι άλλο
    ευχαριστώ

Αρέσει στον/ην tsdstergios99.
  10. -Snorkel-

-Snorkel- Global Team Leader Team Farmerama GR

Καλησπέρα

Η σημαία αντιπροσωπεύει την χώρα απο την οποία γίνονται οι συναλαγές.
    Εφόσον χρησιμοποιείς κάρτα που έχει εκδοθεί σε άλλη χώρα, τότε θα πρέπει να πληρώσεις και τις αντίστοιχες τιμές.

Μπορείς όμως να επικοινώνησεις με την υποστήριξη ωστε να αλλαχθεί η σημαία στην χώρα που διαμένεις.
    Έπειτα θα μπορέσεις να κάνεις αγορά με SMS ή τηλεφωνική κλήση απο Ελλάδα.

Διαφορετικά μπορείς να συνεχίσεις να κάνεις αγορές με τις τιμές που βλέπεις.

Για περαιτέρω βοήθεια, θα πρέπει να επικοινωνήσεις με την υποστήριξη.

Το θέμα κλείνει.

11. poi94

Δεν ζητησα να κανω αγορες με άλλες τιμες αλλα να δώδω περισσότερα λεφτά με περισσότερες επιλογές !!!!!
    το θέμα κλείνει

12. .*Hazel*.

Στείλε σε παρακαλώ στην υποστήριξη , αν θέλεις να λυθεί το πρόβλημα με τη σημαία
    Την υποστήριξη θα την βρεις κάτω από το ξύλινο πλαίσιο της φάρμας σου
    Το θέμα κλείνει

Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.